2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

252 بازدید | 13 پست

شوهرم هر وقت رانندگي ميكنه يا كلا سر يسري مسائل فحش ميده،به من نه ولي وقتي با هميم از الفاظ ركيك استفاده ميكنه مخصوصا تو رانندگي هميشه هم من بهش ميگم نگو اين حرفا رو اونم ميگه راست ميگي ديگه نميگم ولي باز تكرار ميكنه،حالا ديشب با مامانم بوديم ي جا ترافيك بود بخاطرچاي نذري كه تو محرم ميدن اينم قاطي كرد شروع كرد به فحش دادن و حرفاي زشت زدن من جلو مامانم از خجالت آب شدم😔مامانم بش ميگفت زشته منم بهش گفتم نگو ديگه زشته ولي باز تكرار ميكرد، مامانمو كه برگردونديم خونه چون تنها بود و از قبلم بهش گفته بودم من شب ميمونم پيش مامانم برگشت گفت مگه نمياي بريم خونه گفتم نه بهم گفت به جهنم كه نمياي ديگه هم نميخواد بياي 😕خوبه حالا باردارم اينجوري رفتار ميكنه 😔

وااا

اون چاي نذري روو مغزش تاثير برعكس گذاشته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بد دهنه دیگه. هرکی ی بدی داره. تو اوقات خوش بش بگو ناراحت میشی البته با مهربونی 

هزار بار بهش گفتم،متاسفانه اثر نداشته الان پيش مامانمم اينكار رو كرد من بيشتر ناراحت شدم مادرم اينا فك ميكردن اين خيلي با ادبه الان آبرومو برده!

قهر كردنش هم ديگه نوبر از ديشب ديگه خبري ازش ندارم

واقعا راه حل خوبيه ،قطعا اگه مامان جونش اينكار رو كرده بود حرفاي زشت و بي ادبي نميزد

دیگه هرکسی عصبانیتشو یه جورخالی میکنه

باز خداروشکرکن دست به زن نداره

اونم کم کم کمکش کن وباهاش بامهربونی بحرف

انشاا...ازسرش میافته

من خودم یه دوست بددهن دوران دبیرستان داشتم تا فحش میداد میگفتم فرشته ها تو دهنت پی پی کردن😷😷😂😂😂😂

خلاصه از دهنش افتاد

هزار بار بهش گفتم،متاسفانه اثر نداشته الان پيش مامانمم اينكار رو كرد من بيشتر ناراحت شدم مادرم اينا ...

عزیزم. شاید ناراحت شد فکر کرد قهر کردی رفتی خونه مامانت. بنظرم خبرش نگیر بزار اون بیاد منت کشی. قضیه مهم نیست خودتو اذیت نکن 

چقدر رو اعصابه ,من بودم میگفتم درک بخوره تو سرت , من اصلا تحمل این رفتارها رو ندارم خدابهت صبربده ,شوهرم یخورده صداش میبره بالا من عصبی میشم و حالشم میگیرم چه برسه بخواد بد رفتار کنه باهام ,  از بس رو میدیدن ب این مردا اینجوری میشن , یکم مثل خودشون بد رفتار کنید تا قدرتون بدونن

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
چقدر رو اعصابه ,من بودم میگفتم درک بخوره تو سرت , من اصلا تحمل این رفتارها رو ندارم خدابهت صبربده ,ش ...

زنی که شوهرش را بیازارد خداوند هیچ کار واجب و مستحبی را نمی پذرید 😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
زنی که شوهرش را بیازارد خداوند هیچ کار واجب و مستحبی را نمی پذرید 😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣

برن گمشن ,یکم رو میدی سوارت میشن , منک از اول اینقدر زبون دراز بودم و اذیتش میکردم ولی بعد دلم سوخت واسش دیگ خوب شدم ,الانم میدونه من عصبی بشم یا اذیتم کنخ به ضرر خودشه ,البته مردا باهم خیلی فرق دارن,شوهر من خدای سیاسته مثل زناست , اصلا نمیزاره من  عصبانی بشم خودش خیلی زود جو آروم میکنه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...