2821
2789
عنوان

شامپو تقویتی

452 بازدید | 5 پست

اورفین فارما میگن‌خیلی خوبه کی استفاده کرده

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
شامپو های تقویتی برند لافارر عالین https://lafarrerr.com//ریزش-مو

سلام عزیزم خودت استفاده کردی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

سلام عزیزم خودت استفاده کردی

بله عزیزم من هم مدتی بود بعد کم کردن وزنم خیلی از موهام ضعیف شد و دسته دسته ریخت داروخانه گفتم گفت  بهترین شامپو درمانیمون همینه 7 8 ماهی هست میزنم راضیم خیلی

بله عزیزم من هم مدتی بود بعد کم کردن وزنم خیلی از موهام ضعیف شد و دسته دسته ریخت داروخانه گفتم گفت & ...

قیمتش چنده گلم؟

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

شامپو ضد شوره شاوما مدل Classic X3

برند آلمانی شاوما (Schauma) شامپو ضد شوره (Anti-Dandruff) کلاسیک (Classic)  را برای مبارزه با شوره‌ی سر عرضه کرده است. ترکیبات آن دارای زینک پریتیون (Zinc Pyrithione) است که خاصیت ضد قارج و ضد باکتری دارد. وجود این ماده در ترکیبات شامپوی کلاسیک ضد شوره شاوما، در کاهش شوره‌ی سر و التهابات پوست سر بسیار موثر است. همچنین ترکیب این شامپو با از بین بردن دیواره‌ی سلولی قارچ‌ها، شوره را درمان کرده و مصرف دوره‌ای آن، از بروز این عارضه برای همیشه پیشگیری خواهد کرد.
شوره‌ی سر یکی از بیماری‌های موقت پوست سر است که در برخی افراد اتفاق می‌افتد. شوره سر را نمی‌توان یک بیماری بسیار حاد دانست که در واقع بر اثر مرگ سلول پوست ایجاد میشود. علل مختلفی برای مرگ سلولی وجود دارد که از جمله‌ی آن، اختلال در سیستم هورمونی، تغذیه‌ی نامناسب، استرس، مصرف دخانیات، عدم شست‌وشوی درست و رفع شوینده از روی پوست سر و مهمترین آن قارچ است. برای رفع این مشکل، بهترین راه‌حل‌ استفاده از شامپوهای ضد شوره موثر در یک دوره‌ی کامل است. همچنین رعایت نکات بهداشتی و ماساژ نیز می‌تواند تاثیر فراوانی داشته باشد.
برند شاوما (Schauma) برای کمک به درمان و مبارزه با این بیماری، از ترکیبات موثری در شامپوهای خود استفاده کرده که با استفاده از آن‌ها در یک دوره‌ی درمانی 6 هفته‌ای بتوان به راحتی آن‌ را از بین برده و از بروز مجدد آن پیشگیری کرد.
این برند آلمانی در طراحی فرمولاسیون محصولات خود به‌خصوص در زمینه‌ی مو، به‌گونه‌ای عمل کرده که بهترین محصولات را برای مراقبت و زیبایی مو عرضه کرده است.
ویژگی های محصول
•  خصوصیت:ضد شوره
•  مخصوص:انواع موها
مبارزه با شوره سر و جلوگیری از ظهور مجدد آن
•  - با اثر ضد شوره 3 برابر بیشتر
•  - مناسب برای شستشوی روزانه