2789
عنوان

من بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست

ولی به نظرم اونایی که مربی رو اخراج کردن مقصرن. اولا که از بچه هر کاری بر میاد و اصلا حرفش قابل استناد نیست ثانیا باید از بچه های دیگه هم میپرسیدن تحقیق میکردن نه بخاطر حرف یه بچه یه نفرو از نون شب میبردن اصلا منطقی نیست. الکی حساس شدی‌‌

الهی به امید خودت...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مربی مهد بودم,بعد یکی ازمربیایه دختره رو دعوا کرد,نمیدونم چرادختره منو نشون خانوادش داده بود,کارمهمی نبود ک ازدست دادنش اذیتم کنه ولی هیچوقت هیچکدومونمیبخشم,مدیر,دختره,پدرومادرش 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
من مربی مهد بودم,بعد یکی ازمربیایه دختره رو دعوا کرد,نمیدونم چرادختره منو نشون خانوادش داده بود,کارم ...

ینی هیچ وقت نمی بخشیش؟ شاید اونم الان خیلی پشیمون شده باشه و کلی عذاب وجدان داشته باشه نمیدونم شاید خیال‌پردازی کرده بوده ...

ینی هیچ وقت نمی بخشیش؟ شاید اونم الان خیلی پشیمون شده باشه و کلی عذاب وجدان داشته باشه نمیدونم شاید ...

خیلی تحقیرشدم جلوخانوادم.وبقیه مربیا,ب حرفمم کسی گوش نداد,اعتمادبنفسم خیلی برا کاراومدپایین 

البته شایدمربی شمافرق بکنه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
خیلی تحقیرشدم جلوخانوادم.وبقیه مربیا,ب حرفمم کسی گوش نداد,اعتمادبنفسم خیلی برا کاراومدپایین  ا ...

اگه میومد بعد از اینهمه سال معذرت میخواست باهاش چیکار میکردین؟😑

من خیلی داغونم یه بار خودکشی کردم و نمردم (یه دلیلش عذاب وجدان بود) بچه بودم خیلی دروغ میگفتم کلن... مربی مونو هم دوست نداشتم... الان نمیدونم کجاس ولی اگه هم پیداش کنم اصلن نمیتونم بهش بگم چیکار کردم

داداشم گفت ناظمشون بچه ها رو میزنه منم نمیدونم چرا گفتم مربی ماهم بچه ها رو میزنم فک نمیکردم اینجوری ...

آخی نمیدونم بخدا خیلی بده عذاب وجدان..بهتره هر چه زودتر بهش بگی چون حقش ضایع شده..اون زمان بچه بودی دیگه