2821
2789
خونه ام ميخوام اماده شم برم بيرون خريد داريم برا زايمان خواهرم  درد قاعدگي نميذاره از زير پتو ...

انشالله بهتر شی عزیزم هلدساععیده با دارچین بخور زود خوب میشی  خواهرگلتم مواظب باش بهتون خوش بگذره💝💝😍😘

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران مباش عزیزم تو این اوضاع روشون فشاره‌تو‌درکش کن انشالله مهمونات به سلامتی میان همه چی‌درست میشه ...

آره واقعا تو فشاره میدونم...

مررررررسی عزیزم♥

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

آره واقعا تو فشاره میدونم... مررررررسی عزیزم♥

💕💕💕😍فدات خانومی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
انشالله بهتر شی عزیزم هلدساععیده با دارچین بخور زود خوب میشی  خواهرگلتم مواظب باش بهتون خوش بگذ ...

فداتشم مرسي مهربون

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

خونه م 😀

احساس میکنم خونت خیلی خوشگله😞

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
منم خونم منتظرم آبجیم داره میاد پیشم شوهرمم طبق معمول سر کار برا ما وقت نداره 

خوش بگذره هیچ کس جای خواهر ادمو نمیگیره😘💝

خونه ام ميخوام اماده شم برم بيرون خريد داريم برا زايمان خواهرم  درد قاعدگي نميذاره از زير پتو ...

پریودی دردم داری بعد میخوای بری خرید😞 من تو پریودی اصن نمیتونم راه برم هیچ جا نمیرم. البته الان باردارم

و خدایی که بشدت کافیست
از چ نظر😊

نمیدونم هر موقع نیهان رو تو کامنتا میبینم احساس میکتم خونه اش خیلی خوشگله 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
چرا 😞😂 از کجا دیدی😀

بخدا نیمدونم تا میبینمت ی خونه خوشگل تصور میکنم میگم فک کنم خونه اش خوشگلخ