2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاین

88 بازدید | 12 پست

من این ماه اقدام ب بارداری کردم و از ششم تا چهارده وزی چارتا ایترادیول دو میل و از پانزدهم تا بیست و چهارم روزی دو تا پروژسترون پنج میل خوردم و امروز ۲۸ سیکلم هستم و چهار روز هستش ک پریود نشدم . امکان باردار بودنم هستش ؟ کیا استرادیول پروژسترون خوردن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز ۲تا اچ سی جی۵۰۰۰قراره عصر تزریق کنم و امشب و فرداشب و پس فرداشب اقدام کنم دعاکنید مامان بشم ...

برا منم دعا کن الان س ساله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ایشالا ب حق این شبای عزیز دامنت سبزبشه دوست عزیز

ان شالله خیلی نیاز دارم

خدابزرگه عزیزم چ مشکلی داری ک نمیشی؟

من دوتا سقط داشتم ک بعد از سقط دومم دیگه باردار نشدم الان س سال هستش تنبلی گرفتم

داروی محرک تخمدان هم استفاده میکنی یا ن؟

شش دوره قبلا استفاده کردم ولی اصلا فایده نداشت

فولی هات بزرگ نمیشدن؟

آره زیر ده بودن و ضخامتمم روز سیزده پری چار تا پنج بودش