mamidezire مدیر استارتر عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 4547 عنوان میشه کمکم کنید 53 بازدید | 3 پست سلام دوست جونا شوهرم امروز میره یه شهر دیگه برای جواب کارش میشه برای استخدام شدنش دعا کنید یا برام یه صلوات بفرستید خیلی احتیاج به این کار داریمممنونم عزیزای من😍😘 میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 1397/06/23 | 14:56 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jojoyeaghamooon عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 928 انشاءالله که کارش جور میشه شمااول ب بقیه جوونا دعا کن اونموقع دعاتون زودتر اجابت میشه به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید
mamidezire مدیر استارتر عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 4547 انشاءالله که کارش جور میشه شمااول ب بقیه جوونا دعا کن اونموقع دعاتون زودتر اجابت میشه ممنونم عزیزم حتما 😍 میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍
jojoyeaghamooon عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 928 ممنونم عزیزم حتما 😍 خواهش میکنم به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید