2777
2789

من۱۲روز از موعدم گذشته ولی پریود نشدم این ماه متفورمین ودوفاستون خوردم دوتا بی بی زدم دوتا هاله خیلی کمرنگ افتاده فردا میرم آزمایش میدم دعا کنین برام مثبت باشه۱۰ماهه اقدامم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۱۲روز از موعدم گذشته ولی پریود نشدم این ماه متفورمین ودوفاستون خوردم دوتا بی بی زدم دوتا هاله خیلی ...

ایشالا ب حق ۵ تن مثبته..‌‌‌‌‌‌....‌‌‌‌‌‌‌.......میگم ک من برام دکتر دوفاستون نوشته گفت از ۱۴ پری بخور تا ده شب هرشب اونوقت هفته بعدش باید پری شی اگ نشدی خودتو چک کن یعنی انکانش هست بارداربشم؟

چند وقته 

بیشتر از یکسال و نیمه نی نی میخوام اول بعد از پنج ماه اقدام باردار شدم بعد دوماه سقط شد بعدم دکتر بخاطر خونریزی شدید و کم خونی تا شش ماه اجازه بارداری نداد بعد شش ماه پریام داغون بهم ریخته شد رفتم دکتر و آزمایش دوماه طول کشید تا دکتر گفت هورمون هام بهم ریخته و تا چهار ماه باید قرص مصرف میکردم خلاصه که یکسال از سقطم گذشت تا دوباره اقدام کردم و الان ماه سومه اقدامم خسته شدم دیگه ولی به کرم خدا امیدوارم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

منم تو اقدامم ماه چهارمه. تا یکشنبه همه چیز معلوم میشه ‌ دعا کنید دوستان. این شبا در حق هم دعا کنیم هممون مادر بشیم همین ماه

ربِّ لا تَذِرنی فردا وَ انتَ خیرُ الوارِثین. خدا جونم کمکمون کن . همیشه کمکمون کن