2777
عنوان

اندام خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 41 پست

باید لیست چیزای پر کالری و در بیاری از نت و بخوری فقط بخوری.

بنظرم یک ماه مکمل چاقی بخور و همگام با اون تغذیتو زیاد و خوب کن بعد مکمل و بزار کنار و همچنان به تغذیت برس که برنگرده.

ولی به شوهرت نگو مکمل چاقی میخوری مردا بعضیا فقط ایراد بگیرن الکی.سعی کن چاق بشی دختر وگرنه لا این بحثا روحیتو هراب میکنه شوهرت

ولی در نهایت نزار ازت ایراد بگیره توم ازون ایراد بگیر انگار خودشون خیلی پرفکت و بی عیبن

یا توقع دارن زنشون عروسکشون باشن و هرجور بخواد بهش شکل بدن

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مگه اول ندیده بود شمارو ک الان هرروز بحث میکنه چرا لاغری؟چ تلاشی برای چاقی شما میکنه؟دوست پسر ...

منم اینو میگم میگـچه بدونم فک میکردم بد ازدواج چاق میشی😭😭😭😭

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱
۱۶۳؛  وزنم ۴۵

خوب خیلی لاغری

خودت باید قبل از اینکه شوهرت بهت بگه بفکر تناسب اندامت میافتی که الان پر رو نمیشد و روتون باز نمیشد هنوزم دیر نشده

هر چی لاغر باشی بهتره، هم سلامت تری هم لباسای بهتر برات گیر میاد، من خودم ی مدت برای چاق شدن میفتم باشگاه، الآن متوسطم، ولی میگم کاشکی این کارو نمیکردم، اگه دوست داری چاق شی برو باشگاه رو اصول چاق شی، بین ورزشاتم تا میتونی بخور، تخم مرغ آبپز، سیب زمینی ابپز، آب و عسل قاطی ببر، موز سرخ شده... ولی من بهت پیشنهاد میکنم بیشتر رو اعتماد ب نفست کار کن، مردا چیزی رو ک میگی بیشتر باور میکنن تا چیزی ک میشنون، سعی کن صاف وایسی، استایل خوب مهمه، بعد هی مث مدلا جلو شوهرت راه برو بگو من اگه خارج بودم مدل میشدم، فقط ایرانه اونم قدیمیا ک زنا با اضافه وزنو دوست دارن، خوبم لباس بپوش و ب خودت برس

میگه تا چاق نشی بچه بی بچه.بعضی موقعه هام میگه لباس نمیخرم برات تو لاغری بهت نمیاد .دیونه شدمم

برو عطاری و مکمل چهل گیاه بگیر گیاهیه اما باز چند درصد شیمیایی هم داره اما نمیکشتت که.

یماه استفاده کن همراه تغذیه عالی بعد یماه بزار کنار ولی پایه تغذیتو قوی کن.

تو کانال بدنسازی که میزارم عشو شو و از برنامه های ورزشی و برنامه غذاییش استفاده کن یکم جون بگیر.badansazi@

تو خونه دست به سیاه وسفید نزن 

همش بخاب

میوه های استوایی گرون بخور

غذا فقط غذای رستوران اونم درجه یک

پسته زیاد بخور کیلویی هوارتومنه

بعد یه مدت توهم چاق نشی شوهرت از این همه بریز بپاش خسته میشه وچاقی نمیخاد

میگه تا چاق نشی بچه بی بچه.بعضی موقعه هام میگه لباس نمیخرم برات تو لاغری بهت نمیاد .دیونه شدمم

ببین کار اون و حرفاشو تایید نمیکنم

اما برای اینکه رضایتش رو و زندگیتو حفظ کنی باید تلاشتو بکنی همت کن.

بگو پول بده برای رژیم خرید کنم.

ببین کار اون و حرفاشو تایید نمیکنم اما برای اینکه رضایتش رو و زندگیتو حفظ کنی باید تلاشتو بکنی همت ...

همیشه اینو اونو بهم نسبت میده میگه ببین اون چاقه این چاقه ففط تو مردنی هسدی اسکلتی 😫😫😫

خوب دوستاتی که دارن راه حل میدن برای چاقی و میگن بخور بعدبخواب بعدبستنی بخور و..‌‌‌‌اینو درنظربگیرید ممکنه ایشون چاق بشن ولی فقط ازیه ناحیه......یا چندناحیه و هیکلشون خراب بشه....‌‌ممکنه فقط پهلوبیاری یا شکمتون بزرگ بشه......بهتره ورزش رو درکنار یه رژیم پرکالری قراربدین تا به هیکل ایده التون برسید....باعرض معذرت نردهاهم میخوان زنها قسمتهای خاصیشون پرباشه..‌‌هیچ مردی تودنیا دوس نداره خانمش شکم شل و اویزون با پهلوهای افساید داشته باشه