2777
2789
رفتم دکتر تغذیه برام تجویز کرد . از داروخانه میگیرم . اما در دوران شیردهی و بارداری نیاید استفاده بش ...

بنظرت بچم پنج ماهشه چند ماهگیش برم دکتر تغذیه؟

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ار چه زودتر بری بهتره من اشتباه کردم بعد از شیر گرفتن رفتم . دکترم گفت اگه ووی دوران شیردهی امده بود ...

عیییی خدا الانمدیره؟باید برم پیش چع دکتری لاغری یا همون تغذیه

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
چرا نخورم آخه کمی از ناحیه شکم چاق هستم

سلام.دمنوش لاغری دکتر بیز با دارا بودن گیاهان کاملا ارگانیک ، اکسید کننده چربی بوده ، و موجب افزایش اثر فعالیت آنتی اکسیدانت پلاسما می گردد و همچنین به کاهش کلسترول در بدن کمک می کند پلی فنول های موجود در این دمنوش باعث می شوند که این اثر مانع از گسترش عوامل ایجاد کننده بیماری های قلبی و عروقی شده است
ترکیبات بکار گرفته شده و در دمنوش دکتر بیز موجب کاهش غلظت گلوکز پلاسما و فروکتوزامین در افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع 2 می گردد.
دمنوش های ما برند دکتر بیز هست،دمنوش لاغری دکتر بیز برای اولین بار توی کشور با مجوز رسمی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی مفتخر به دریافت پروانه ساخت توسط شرکت آریانا فارمد پاسارگاد شد.
من با تضمین این محصول این رو به همه پیشنهاد میدم،ضمانت این محصول نشون دهنده کیفیت محصول هست
برای خرید و مشاوره به این شماره پیام دهید یا تماس بگیرید  09014589264

اینو از کجا تهیه میکنی؟ضرر نداره؟کسی که بچه شیر میده میتونه بخوره

دمنوش لاغری دکتر بیز با دارا بودن گیاهان کاملا ارگانیک ، اکسید کننده چربی بوده ، و موجب افزایش اثر فعالیت آنتی اکسیدانت پلاسما می گردد و همچنین به کاهش کلسترول در بدن کمک می کند پلی فنول های موجود در این دمنوش باعث می شوند که این اثر مانع از گسترش عوامل ایجاد کننده بیماری های قلبی و عروقی شده است
ترکیبات بکار گرفته شده و در دمنوش دکتر بیز موجب کاهش غلظت گلوکز پلاسما و فروکتوزامین در افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع 2 می گردد.
دمنوش های ما برند دکتر بیز هست،دمنوش لاغری دکتر بیز برای اولین بار توی کشور با مجوز رسمی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی مفتخر به دریافت پروانه ساخت توسط شرکت آریانا فارمد پاسارگاد شد.
من با تضمین این محصول این رو به همه پیشنهاد میدم،ضمانت این محصول نشون دهنده کیفیت محصول هست
برای خرید و مشاوره به این شماره پیام دهید یا تماس بگیرید  09014589264

دمنوش لاغری دکتر بیز با دارا بودن گیاهان کاملا ارگانیک ، اکسید کننده چربی بوده ، و موجب افزایش اثر ف ...

قیمتش چنده؟خودت استفادا کردی گلم