1jaanan1 مدیر عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 219 عنوان قیمه نذری | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 37 پست دلم قیمه نذری میخواد شدیدا...از اول حاملگیم هوسم بود ...🤤🤤🤤 شمارش معکوسبرای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶 1397/06/23 | 12:08 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1jaanan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 219 میخوای بگی کجایی شوهرم شبا آشپزی میکنه شب قیمه برات بیاره البته اگه نزدیک باشی چون خیلی خسته میشه شب نه عزیزم راضی به زحممت نیستم ... اگه قسمتمباشه پیدامیشه...اجرشوهرتم با امامحسین شمارش معکوسبرای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
آرتینجون عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3604 نه عزیزم راضی به زحممت نیستم ... اگه قسمتمباشه پیدامیشه...اجرشوهرتم با امامحسین جدی میگم عزیزم اگه اینقدر هوس کردی نزدیک باشی میاره برات به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
1jaanan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 219 عزیزم به اطرافیآن بسپر برات بیارن. مخصوصا روز عاشورا همه جا نذری قیمه ست اره به همه گفتم شمارش معکوسبرای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
1jaanan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 219 جدی میگم عزیزم اگه اینقدر هوس کردی نزدیک باشی میاره برات از محبتته گلم...ولی واقعا راضی به زحمت نیستم...فقط دعا کن برا خودمو نینیم با این دل مهربونت شمارش معکوسبرای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
memol(مامان_پوریا) عضویت: 1390/03/08 تعداد پست: 5945 بچه ها منو دعا کنید احتمال زیاد فردا جراحی داشته باشم برم اتاق عمل 💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
1jaanan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 219 بچه ها منو دعا کنید احتمال زیاد فردا جراحی داشته باشم برم اتاق عمل عزیزم انشاالله که خیره... شمارش معکوسبرای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
آرتینجون عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3604 از محبتته گلم...ولی واقعا راضی به زحمت نیستم...فقط دعا کن برا خودمو نینیم با این دل مهربونت قربونت عزیزم محتاجم به دعا امیدوارم حال دوتاتون همیشه عالی باشه نینیتم به سلامتی دنیا بیاد بغلش کنی امشبم یه قیمه نذری خوشمزه واست بیارن به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
1jaanan1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 219 قربونت عزیزم محتاجم به دعا امیدوارم حال دوتاتون همیشه عالی باشه نینیتم به سلامتی دنیا بیاد بغلش کنی& ... ووووی مرسی با این دعای قشنگت شمارش معکوسبرای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶