2777
2789
عنوان

30 سالگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 47 پست

شاید بیست سال پیش دیر بود

ولی الان دیگه طبیعی شده عزیزم خیلیا سن بالا ازدواج میکنن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
ازدواج اصلا دست خودت نیست.منم یکی دوساله دلم میخواد برم سرخونه زندگیم اما هنوز ازدواج نکردم

اینکه تا وقتی که خودت نخوای ازدواج نکنی دست خود آدمه و وقتی تصمیم بگیری و بفهمی که میتونی مسئولیت یه زندگی قبول کنی رو داشته باشی اگه اختیار نیست پس چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواستم از خودم تعریف کنن ولی حرفیه ک تو مهمونیا و جشنا یا تو جمع خیلی ها بهم میزنن ک خوشکلم ولی م ...

ميدونم عزیزم،،چون خوشکلی همیشه خاستگار داری حالا شایذ یکی در شان تو ندونه خودشو ک نيومده جلو،،شایذ یکی از جواب نه ترسیده،،سعی کن توی جمع ها بحث گرونی و ازدواج نگردن جوونا پیش بیاری و بعد ب این بهونه بگی انتظارات فضایی از خاستگارت نداری تا بدونن و بیا جلو

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
اینکه تا وقتی که خودت نخوای ازدواج نکنی دست خود آدمه و وقتی تصمیم بگیری و بفهمی که میتونی مسئولیت یه ...

خب من الان دلم میخواد چرا کسی نمیاد که بخوام اردواج کنم.اهلشم نیستم برم تو کوجه خیابون دنبال شوهر بگردم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

مهم فقط زرنگی دختر و خانواده اش هست. باور کن تو این مدت هر چی دختر دیدم که با شخص خوب ازدواج کردن خودش یا خانواده اش خیلی سر زبون دارن و زرنگن.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    
خب من الان دلم میخواد چرا کسی نمیاد که بخوام اردواج کنم.اهلشم نیستم برم تو کوجه خیابون دنبال شوهر بگ ...

این شرایط الان خیلیا دارن مثل چند سال قبل خودم همه که نباید از تو کوچه خیابون شوهر. پیدا کنن اگه داستان ازدواج منو بشنوی فکر می‌کنی فیلم هندیه ولی خدا خواست شد دیه

این شرایط الان خیلیا دارن مثل چند سال قبل خودم همه که نباید از تو کوچه خیابون شوهر. پیدا کنن اگه داس ...

خداروشکر.شما چندسالتونه و موقع ازدواج چند سال؟؟؟البته جسارت نباشه ها

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

30سال سن بالاس؟

نه گلم اصلا منظورم خیلیی بالاتر از ۳۰ ساله

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
نه عزیزم دیر نیست...خاله هات چشونه..عجب زمونه ایه ها

یکی از خاله هام واسه خواهر بزرگم واسه دوتا پسراش اومد خواستگاری اما بابام موافق نبود دیگه شده دشمن قسم خوردمون 

یه خاله دیگه هم دخترش یه بار جدا شده و ازدواج دومش موفق نبوده باز، دیگه نمیخواد بذاره کسی بهتر از دختر باشه 

اون یکی هم از اون دوتا دستور میگیره 

مامانم بخدا خیلی ساده و مهربونه هرچقدر بهش میگیم کارها و حرفای خواهرش و باز باور نمیکنه، میوه خواست خدا نبوده وگرنه کارت با یکی از خواستگارات جور میشد