تتو موقت عزیزم نوع های مختلفی داره یسری هاش چسبیه و حدود۲هفته میمونه یسری ها یه ماه بعضی هاش با یه نوع جوهر موقت هست تمام کار هاشم مثل تتو هست ودر عرض۱سال میره حدودا تا ۶ماه هم ممکنه بره اما خونریزی بدی داره و کنی از خود تتو کثیف تره لذا چسبیا توصیه میشه یک کانالی بود از روسیه طرح های بسیار زیبا چسبی میاورد در مورد حنا من تاحالا حنا قهوه ای نزدم اما حنای مشکی اماحان کردم بستگی به نوع حنا داره بهترینش برای دوام حنای عربی عست که تا حدود۳هفته میمونه
عزیزم روش های مختلفی هست به روش سنتی هست که طول میکشه و زمان بره یه روش هم هست با لیزر که جاهای محدو ...
پول لیزر ندارم همین سنتیو باید انجام بدم..😭از من نصیحت اگه تتو زدی یه چیز کوچولو بزن.
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤