2789

نه عزیزم شیر گاو بدی به نوزاد. اصلا خطرناکه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شیر بز،شنیدم مث شیر مادره به نوزاد تو هر سنی میشه داد،بازم از یه دکی بپرس ولی بزنی تو نتم همینو میگه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
امروز ساعت نه و پنج دقیقه شب یک ماه رو پر میکنه و میره تو دو ماه

نازی چه دقیق.

شیر خودتو نمبخوره اصن؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
امروز ساعت نه و پنج دقیقه شب یک ماه رو پر میکنه و میره تو دو ماه

آخ نه عزیزم ندیا عوارض داره کم خونی میاره حساسیت میده روده روهم اختلال ایجاد میکنه

آجی  جونم دوستتتتتتتتتتتتتتتت دارم خودت میدونی.....
شیر بز،شنیدم مث شیر مادره به نوزاد تو هر سنی میشه داد،بازم از یه دکی بپرس ولی بزنی تو نتم همینو میگه

والا ماماننم میگه قدیما اونایی که شیر نداشتن شیر بز میداذن اما خب از کجا پیدا کنم

رفیقم بود 
والا ماماننم میگه قدیما اونایی که شیر نداشتن شیر بز میداذن اما خب از کجا پیدا کنم

وای ن شیربزخیلییییی سنگینه اینکارو نکن حتماتایک سالگی باید شیر خشک یاشیرمادربخوره 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز