2777
2789
عنوان

چرا اصفهانیا اینقدر مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 119 پست
این ک چیزی نیست من با خاله هامم دیگه رفت وامد ندارم چون خیلی بدی ازشون دیدم

در صورتی که قبل ازدواج هر هفته خانه ما بودن ! 

الان خودشون بچه هاشون ازدواج کردن وقت فوضولی در امور دیگر اقوام ندارن!!!!!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خاله هام هرکی ی کار اشتباه میکنن میگن مگه لری و من واقعا ناراحت میشم این  یه نوع مسخره کردنه ...

خیلی خیلی حرف زشتیه! 

من بودم شدید برخورد می کردم!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من خاله هام هرکی ی کار اشتباه میکنن میگن مگه لری و من واقعا ناراحت میشم این  یه نوع مسخره کردنه ...

یه بار محکم جلوشون دربیا  تا حساب کار بیاد دستشون!! و یاد بگیرن یا باید جلوی زبونشون بگیرن یا دیگه تو خونه شما جایی ندارن

بنظر من قضاوت كردن ديگران منطق نيس.خودخواهيه.حالا اصفهاني باشي تهراني باشي يا هرجاي ديگه

عزيزم منظور بدي نداشتم من چون نامزدم و خانوادش اينطوري بودن تجربمو گفتم

چيز بدي هم نيست كه، گفتم خيييلي منطقين معمولا

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
به خدا ادم خوب وبد همه جا هست به قوم و نژاد نيست به تربيت و فرهنگ و  جوهره هر فردي بستگي داره ...

👍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
یه بار محکم جلوشون دربیا  تا حساب کار بیاد دستشون!! و یاد بگیرن یا باید جلوی زبونشون بگیرن یا د ...

بخدا . پیش خودم میگم مگه چشونه ک اینطور میگن..خیلیم خودشونو قبول دارن روحرفی ک میزنن

عزيزم منظور بدي نداشتم من چون نامزدم و خانوادش اينطوري بودن تجربمو گفتم چيز بدي هم نيست كه، گفتم خي ...

جونم برات بگه خانواده شوهر من مال یه شهری هستن غیر اصفهان  یعنی تو جمعشون یا دارن مسخره می کنن یا غیبت می کنن یا همدیگه دست میاندازن و تو زندگی هم دخالت می کنن بعد هم انگار خیلی بهشون خوش می گذره !!!!  تازه مهمونی هاشون از ساعت ۱۰ صبح شروع می شه تا ۱ نصفه شب !!! 

البته من کاری به مردم اون شهر ندارم و می دونم اینا نخاله هستن!!! 

خدا صبرم بده!!  الهی امین

بخدا . پیش خودم میگم مگه چشونه ک اینطور میگن..خیلیم خودشونو قبول دارن روحرفی ک میزنن

اگه می دونی خواستگارت آدم خوبیه قبول کن کاری به این حرف ها نداشته باش 

اگه به خاطر این چیزها یه خواستگار خوب رد کنی یه عمر حسرت می خوری 

هر چه زمان بگذره این فامیل ازت دورتر و دورتر می شن و تو می مونی و انتخاب هات 

کسی که یه قومیت مسخره می کنه بی شعوری خودش نشون می ده 

اگه می دونی خواستگارت آدم خوبیه قبول کن کاری به این حرف ها نداشته باش  اگه به خاطر این چیزها ی ...

دقیقا حرف شماا متین وقابل احترامه عزیزم .. همیشه به خاطر نظرات دیگران ک خیلی ام خودشونو قبول دارن زندگی ایم خراب شده واینه مادرم خیلی دهن بین هست وحرف دیگران خیلی براش محترمه 

جالبه یه بار یه خونه خوب برای مادرشوهرم پیدا کردیم بهشون که گفتیم خواهرشوهرم با حالت مسخره گفت : وای نه اونجا محله لرهاست ما اونجا نمی ریم!

به چند ماه نگذشت یه خواستگار براش امد طرف لر بود بعد خودش می گفت مگه لرا چشونه؟ خیلی هم آدمهای خوبین!!

اینو گفتم که بگم بعضی ها چه راحت حرفشون بنا به موقعیتشون عوض می شه!

بزار خاله هات وقتی یه خواستگار خوب لر برای بچشون امد چطوری جلوی بقیه میاستن!

جونم برات بگه خانواده شوهر من مال یه شهری هستن غیر اصفهان  یعنی تو جمعشون یا دارن مسخره می کنن ...

واقعا خدا صبرت بده 😢😏

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

مهم نیست ازکدوم شهرن مهم اینکه ادم خوبی باشه اهل زندگی باشه وازهمه مهمتر اینکه بدذات نباشه ذات خراب ازهرچیزی بدتره،وذات ادمها هم ربطی نداره ازکدوم شهرباشه تو همه ی شهرها ادم بدذات هست...پس تحت تاثیر حرف فامیل نباش ،اگه باهمشهری ازدواج کنی بازم فامیل یه چیزی واسه گیردادن پیدامیکنه