2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی من...

4618 بازدید | 57 پست

برای راهنمایی کردن و گوش کردن و راهکار دادن تشریف بیارید لطفا...درضمن تازه آوردم خیلی با فضای اینجا آشنا نیستم...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

خیلی شوهرم و دوست دارم...شش ماه با هم رابطه تلفنی داشتیم،یک سال و نیم عقد بودیم،توی عقد باهم خیلی خیلی خیلی شوخی میکردیم و خیلی عاشق هم بودیم...هنوزم همین طوره البته...اما فحش ورد زبونه شوهرمه...حتی تو شوخی کردنش هم فحش هست...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو عقد باردار شدم،بدون عروسی اومدم خونم،جهیزیه من خوب و کامله...ولی خانواده شوهرم عروسی نگرفتن برامون،جهیزیه آن چنانی هم ندادن...

بهش تذکر بده

انقد گفتم ک خسته شدم...ی وقتایی از انتخابم پشیمون میشم...البته الان خیلی دیره...پسرم دو ماهشه...

با خانوادم نمیسازه،مثل پدرش ک با خانواده مادر شوهرم نمیسازه،توشوخیاش فحش میده،منم دیگه جوابشو میدم مثل خودش و می خنده....کلا با اونهایی ک راسته زیاد فحش رد و بدل میکنن...منم مثل دوستاش فرض میکنه...

من و مامانم اینا نزدیک ب همیم،قبل اینکه باردار بشم اومدیم تهران ک اومد سرکار بعد اینکه فهمیدیم حامله ام همینجا خونه گرفتیم،انقد اخلاق و رفتارش بد تر شده جدیدا ک نمیتونم تحمل کنم،احساس میکنم بعد زایمانم حساس تر شدم...باورتون میشه نداشت واسه زایمان خونه خودم باشم و منو فرستاد پیش مامانش؟حتی خودشم چون نتونست مرخصی بگیره موقع زایمانم نبود و بعد ده روز بچه رو از نزدیک دید...

زایمان خیلی سخت بود برام،ن شوهرم بود،ن مادرم بود،تنهای تنها با مادرشوهر بودیم،البته من هیچوقت نمی گم مادرش بده...مادرش واقعا خیلی خوبه و خیلی دوستم داره چون منم واقعا کوتاهی نکردم،بی احترامی نکردم اما راحت نبودم بازم...مادر آدم ی چیز دیگری،یا حداقل شوهرت هم باشه خوبه...ولی نبود...