2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخص نميشه مامان من زمين خورد كمرش شكست باهاش راه ميرفت و مينشست! تا چند ساعت  بعد ديگه ما ت ...

من همون موقع چون سرم هم ضربه خورده بود بيشتر توجهم معطوف سرم شده بود و زياد به كمرم توجه نكردم ولي بعد كه رو تخت دراز كشيدم ديدم كمرم هم داره درد ميكنه

جدى!من ميترسم دررفتع باشه وجاانداختنش هم قابل تحمل نباشه😭

ببینین با لمس کردن میتونین متوجه بشین کج شده یا ب سمت ران راست خم میشه یا ران چپ تست کنین اگه خم شده باشه باید جا بیوفته

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

واقعا؟؟؟کی جا انداخت برات؟

مادربزرگم ی خانومی رو معرفی کرد منم قبول کردم چون واقعن امونم رو بریده بود من با اسکیت زمین خورده بودم

بچه ها كسي تا حالا شنيده؟؟؟

من یک ماهه بیچاره ام کرده

باردارنیستم امااصلازندگی نمیکنم

دکتربرام استراحت مطلق وفیزیوتراپی نوشته امانمیتونم هیچکدومش روبخاطربچه کوچیک انجام بدم

دردش خیلی خیلی وحشتناکه

به من MIRتشخیص پاره شدن دیسک ازدوجانشون داده

یه مدت پای راستم دردمیکردکه یه قدم نمیتونستم راه برم حالاآخرین مهره کمرم یاهمون دمبالچه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
من یک ماهه بیچاره ام کرده باردارنیستم امااصلازندگی نمیکنم دکتربرام استراحت مطلق وفیزیوتراپی نوشته ...

عزیزم فقط جاش بنداز وگرنه هیچ راهی نداره

مادربزرگم ی خانومی رو معرفی کرد منم قبول کردم چون واقعن امونم رو بریده بود من با اسکیت زمین خورده بو ...

منم یکیو میشناسم

آخه واسه من خیلی کهنه شده میترسم

ببین،دوست دارم...💑
منم یکیو میشناسم آخه واسه من خیلی کهنه شده میترسم

اصلن ربطی ب کنه شدن نداره اینو دکترا میگن چون بجز داروی کلسیم نمیتونن کاری کنن دارو هم اول این موضوع شاید جواب بده

من یک ماهه بیچاره ام کرده باردارنیستم امااصلازندگی نمیکنم دکتربرام استراحت مطلق وفیزیوتراپی نوشته ...

خب اگه درمون نكنى كه بيشتر اذيت ميشي با بچه كوچيك.من خودمم بچم بيست و دوماهشه هر نيم ساعت هم ميخواد بره دسشويي و هر دقيقه يه چيزى ميخواد.اگه درمونش نكنم واقعا اذيت ميشم