2777
2789
منم ترسوام .يه جا نوشته بود كه منكنه دررفته باشه و همون موقع دكتر بتونه جا بندازه يعنى اينو كه خوندم ...

وای دقیقاااا

یه پیرزنی که همسایه خالمه گفت در رفته بخواب جا بندازم من گریه کنان فرار کردم نمیدونم چیکار کنم آسیم کرده دیگه

ببین،دوست دارم...💑

منم قبلا اینجوری شدم کمرم دولا مونده بود ازدردش داد میزدم با ماساژ و حوله گرم کردن و روغن مالی خوب شد.

بعد واسه نشستن هم از تیوپ طبی استفاده کن خیلی تاثیر داره

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااي داغونم يعني😭حالا روز اول و دوم فقط كمر درد داشتم ولي از روز سوم اين درد شروع شد يعنى از زندگى ...

بايد عكسبرداري انجام بشه

شايد اسيب ديده باشه مهره هاي كمرت

ترك خورده باشه! 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
واويلا🤕🤕لازم شد شنبه برم .كاش زودتر تاپيك ميزدم همين امروز ميرفتم.فكرميكردم تا يكى دوروز ديگه خوب ...

نه. برو. همین فردا هم برو از این بالشتکای مخصوص بگیر از داروخانه.چون فعلا لازمش داری.

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
وای خدا چند سالته مگه؟؟باورکن پا به سن بذاری بدترمیشی

۲۳سالمه

شهریور پارسال روز عروسیم تو باغ خیلی آفتاب زد بهم کم خوابم بودم غش کردم محکم خوردم زمین بعد که به هوش اومدم این دردو داشتم تا الان

دیگه امونمو بریده😣

ببین،دوست دارم...💑
وای دقیقاااا یه پیرزنی که همسایه خالمه گفت در رفته بخواب جا بندازم من گریه کنان فرار کردم نمیدونم چ ...

اي كاش انجام ميداديد.من كسي رو اطرافم نداره كه اين كارو بلد باشه

تا امروز كه شديد شد فكرنميكردم جدي باشه.ولي امروز خيلي اذيت شدم.

مشخص نميشه

مامان من زمين خورد كمرش شكست

باهاش راه ميرفت و مينشست! تا چند ساعت 

بعد ديگه ما ترسيديم سرش اسيب ديده باشه ب زور برديمش بيمارستان عكس گرفت فهميديم كمرش شكسته! اصلا فكرشم نميكرديم اسيب ب كمر بوده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم