2777
2789
من یکی ازآشناهام وقتی ب سمت راست نگا میکنه چشاش انحرافیدا میکنه دکتر گفت اگه تا۵سالگی درس نشد عمل می ...

دختر من ۲ونیم سالشه.چشم راستش به داخل انحراف داده فعلا که دکتر عینک داد.خیلی نگرانم از عمل میترسممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عملش خیلی ساده است کمتر از نیم ساعت طول می کشه پسر من هم این مشکل رو داشت و عملش کردیم خوب شد البته من بیمارستان نگاه عمل کردم والان که ۱۴ سالش هست هرسال باید برای چکاپ بریم ولی خدارو شکر مشکلی نداره

عملش خیلی ساده است کمتر از نیم ساعت طول می کشه پسر من هم این مشکل رو داشت و عملش کردیم خوب شد البته ...

جداااا؟بعد عمل زیاد گریه نکرد؟میترسم گریه کنه و ضرر داشته باشه ..میشه از عملش توضیح بدی؟من ماه دیگه باید ببرمش گفتن شاید عمل کردیم.خیلییییی نگرانم

پسر من ۴سالگی   عملش با لیزر هست یک ساعت بعد عمل چشم رو باز می کنن واصلا ظاهرا مشخص نیست که چشم عمل شده گریه هم نکرد زندگی عادی فقط تا ۱۰ روز محیط آلوده یا هوای کثیف بهتره داخلش قرار نگیره اصلا نترس خیلی عمل راحتی هست

پسر من ۴سالگی   عملش با لیزر هست یک ساعت بعد عمل چشم رو باز می کنن واصلا ظاهرا مشخص نیست که چشم ...

ای خدا چی میشد با عینک رفع میشد ..کارم شده دعا کردن.وقتی عینک میزنه مشخص نمیشه اصلا..ولی وقتی بر میداره معلوم میشه

ای خدا چی میشد با عینک رفع میشد ..کارم شده دعا کردن.وقتی عینک میزنه مشخص نمیشه اصلا..ولی وقتی بر مید ...

عزیزم‌نگران نباش الان همه چی پیشرفت کرده بهترین درمانا برای انحراف چشم وجود داره ترسی نداره

زندگی شاید آن لبخندیست،که دریغش کردیم…

بله یکی از همسایه های ما برای درمان انحراف چشم، پسرش رو برد پیش دکتر فرزاد پاکدل

عمل خیلی ساده ای بود... هر چند توو اینترنت به ظاهر وحشتناک به نظر میرسه اما الان چشم بچش خوبه و دیگه انحراف نداره