2777
2789
عنوان

چرخش جنین

347 بازدید | 12 پست

سلام من هفته۲۴ رفتم سونو نی نیم بریچ بود الان۳۰ م احتمالا ماه ۸ م سونوی آخره.امکانش هست نی نیم بچرخه؟؟؟؟؟؟من نمیخوام بچرخه چون میخوام سزارین کنم هزینه ش فرق میکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچم ازاول بریج بود 28 هفته چرخید الانم رفتم سونو سفالیک مونده دیگه بعید میدونم بازم بچرخه ولی مال شما حتما میچرخه چون زمان زیادی مونده

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
منم بچم ازاول بریج بود 28 هفته چرخید الانم رفتم سونو سفالیک مونده دیگه بعید میدونم بازم بچرخه ولی ما ...

یکی از آشنا با من اون هیکلیه بچه ش مث من بریچ بود ولی هفته ۲۴ رفته بود سونو گفته بود سفالیکه.ولی برا من فعلا بریچه.چون لاغر اندامم.شکمم ازاول نداشتم.میگم شاید جاش کم باشه

یکی از آشنا با من اون هیکلیه بچه ش مث من بریچ بود ولی هفته ۲۴ رفته بود سونو گفته بود سفالیکه.ولی برا ...

کاری به چاقی و لاغری نداره منم خیلی لاغرم نه شکم داشتم قبلا نه پهلو ولی چرخید. منم از خدام بود بریچ باشه که سزارین بشم ولی خدا نخواست دیگه چکارکنم 😥

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍