2777
2789
عنوان

طلا یا ماشین؟؟؟

257 بازدید | 19 پست

سلام ..من مجردم دانشگاه و سرکار میرم ..درامدم درحدی نیست که بتونم وام برا ماشین بگیرم ..به اندازه یه پراید دست دوم طلا دارم..بنظرخودم طلا زیاد ضروری نیست و به چشم هم نمیاد ..بنظرتون بفروشم ماشین بخرم..

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من طلا مستعمل بخر

اگه برا سرمایه میخای 

اگه خیلی ؤفت و امد داری ماشین لازمی بخر 

ولی خب به بیمه و بنزین و ایناشم فكر كن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

اهاااا 

الان متوجه شدم میخای طلا بفروشی ماشین بخری!؟؟؟؟؟

اصلاااا این كارو نكن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اهاااا  الان متوجه شدم میخای طلا بفروشی ماشین بخری!؟؟؟؟؟ اصلاااا این كارو نكن

چرا !؟ یجوراییم بهش نیاز دارم اخه

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

طلا یه نوع سرمایه گذاریه شاید قیمتش بالاتر برهولی ماشین خرجش زیاده به نظرم طلاتو نگه دار 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

ماشین که بخری، هر وقت حوصلت سر بره، میری ی جایی. طلا برای روز مباداست. ماشین هم برای روز مباداست، هم الان ازش استفاده میکنی.

زمستونا که برف میاد ماشین با زحمت پیدا میشه، دوس داری ماشین خودتو داشته باشی ی طلای خودتو؟

ماشین که بخری، هر وقت حوصلت سر بره، میری ی جایی. طلا برای روز مباداست. ماشین هم برای روز مباداست، هم ...

ماشین ولی میترسم پشیمون بشم 

چرا !؟ یجوراییم بهش نیاز دارم اخه

چون ماشین مال بادیه 

احتمال دزدی هست 

خرج داره