mahsagoliii73 مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 عنوان شک دارم... | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 46 پست به شوهرم اس دادم 10 دقیقه پیش جواب نداد اسنپ کار میکنه الان زنگ زدم میگم کجایی میگه تو ماشین منتظر سرویس میگم چرا صدات میپیچه میگه چرت نگو!!! اگر تو ماشینه چرا اس جواب نداد اونم 10 دقیقه چرا صداش میپیچه ایشون دوبارم سابقه خیانت دارن زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...! 1397/06/22 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 خدایی با کسی که دوبار سابقه خیانت داره چرا زندگی میکنی چون بچه دارم 😭 زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 مثلا بله داره خوب با این دفعه هم میشه ۳بار تا ۳ نشه بازی نشه؟؟ بچه دارم والا همون یبارم پرتش میکردم بیرون زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 شاید..... باید رفتاراشو چک کنی یا خیلی بهت اهمیت میده بیشتر از قبل و هدیه الکی میخره یا هی پس میزنت ... کلا اگه اس ندم زنگ نزنم اونم نمیزنه زیادم باهم حرف نمیزنیم تا حرفم میزنم دلیل میخام فحش میده میگه چرت نگو زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 متاسفانع حس زن دروغ نمیگه وقتی شاخکهای زن میجنبه یعنی خبراییه😏😏😏 اوهوم هربار شاخکام جنبیده دستش رو شده ولی فک کنم دیگه بلد شده کارشو نکبت زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
۶۶پرند عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 264 خوب حالا فکر کن خیانت میکنه.میخوای چی کار کنی.وقتی دستت به جایی بند نیست خودت و عذاب نده.بره هرجا دلش میخواد
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 خوب حالا فکر کن خیانت میکنه.میخوای چی کار کنی.وقتی دستت به جایی بند نیست خودت و عذاب نده.بره هرجا دل ... اینبار بچشم میدمو میرم دیگه جوونیمو پاش نمیذارم زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
۶۶پرند عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 264 بچه ها و بنداز سرش و برو چند روز که مجبور شد بچه داری کنه درست میشه جدی میگم.ی بار جلوش درآ.خودت و راحت کن
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 بچه ها و بنداز سرش و برو چند روز که مجبور شد بچه داری کنه درست میشه جدی میگم.ی بار جلوش درآ.خودت و ر ... 2سال پیش بچه رو 3ماه ول کردم رفتم ننش نگه داشت ولی شبها بچه دست خودش بود اینبار اگه بدم دیگه برنمیگردم زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نیوفولدر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7245 حالا گیریم فهمیدی داره خیانت میکنه، چیکار میخوای بکنی؟ وقتی نمیخوای جدا شی این خانم مارپل بازیا چیه تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 حالا گیریم فهمیدی داره خیانت میکنه، چیکار میخوای بکنی؟ وقتی نمیخوای جدا شی این خانم مارپل بازیا چیه چرا اینبار جدا میشم بچرو هم میدم بهش زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10424 حالا گیریم فهمیدی داره خیانت میکنه، چیکار میخوای بکنی؟ وقتی نمیخوای جدا شی این خانم مارپل بازیا چیه امضاتو دوس دارم زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نیوفولدر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7245 چرا اینبار جدا میشم بچرو هم میدم بهش نه عزیزم جدا نمیشی مطمئن باش، فقط روشو روز بروز بیشتر باز میکنی، اگه میخواسی جدا شی بار اول و دومشده بودی تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
reyhooneh عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 393 عزیزم اگه موضوع اینقدر جدیه و 2 بار هم قبلا اتفاق افتاده باید بری مشاور. اینجا بچه ها چیزایی میگن که معلوم نیست در خصوص تو درست باشه یا نه.