mahsagoliii73 مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10423 عنوان شک دارم... | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 46 پست به شوهرم اس دادم 10 دقیقه پیش جواب نداد اسنپ کار میکنه الان زنگ زدم میگم کجایی میگه تو ماشین منتظر سرویس میگم چرا صدات میپیچه میگه چرت نگو!!! اگر تو ماشینه چرا اس جواب نداد اونم 10 دقیقه چرا صداش میپیچه ایشون دوبارم سابقه خیانت دارن زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...! 1397/06/22 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhooneh عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 393 منم گفتم گفت اینکارو بکنی زنده زنده اتیشت میزنم مردای عوضی. همه چی واسه خودشون خوبه واسه زن بد.
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10423 مردای عوضی. همه چی واسه خودشون خوبه واسه زن بد. تازه خیانت اولش اونموقع تو اژانس بود دختره هی زنگ میزد میگفتم این خانم ایکس چرا فقط، به تو زنگ میزنه میگفت پیرزنه به من اعتماد داره نگو ایشون یه دختره عجق وجق جوون بودن بعدا اس هاشونو دیدم بدنم یخ کرده باز.... بهش اس داده بود دوباره پیش زنتی جواب نمیدی جواب بده اعصابمو خورد نکن زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!