javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5817 عنوان میکروب معده 6328 بازدید | 12 پست دوستان کسی سابقه هلیکوباکتری معده داره ؟چند دوره دارو مصرف کردید من شربت اموکسی سیلین و قرص کلاریترومایسین میخورم که مثل زهرمار تلخهچقدر طول میکشه خوب شم 😥 ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟ 1397/06/22 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباچی۷۳ عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 2666 من ب محض قطع دارو ها برگشتکلی هم مشکل دیگه مث جوش پیدا کردمبرو دنبال درمان گیاهیمن با اونا مشکلم رفع شد هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
farzane1375 عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 11808 من داشتم دارو خوردم ولی دیگه نفهمیدم رفع شد یا نه برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون
farzane1375 عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 11808 من ب محض قطع دارو ها برگشت کلی هم مشکل دیگه مث جوش پیدا کردم برو دنبال درمان گیاهی من با اونا مشک ... ممکنه جوش های منم به خاطر میکروب معده باشه درمان گیاهی کجا برم برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5817 من ب محض قطع دارو ها برگشت کلی هم مشکل دیگه مث جوش پیدا کردم برو دنبال درمان گیاهی من با اونا مشک ... من تنگی نفس گرفتم دیگه دارو گیاهی مثلا چی ؟ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
صباچی۷۳ عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 2666 ممکنه جوش های منم به خاطر میکروب معده باشه درمان گیاهی کجا برم نه جوشهای من از داروهای میکروب معده بود...برو پیش دکتر طب سنتی هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
صباچی۷۳ عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 2666 من تنگی نفس گرفتم دیگه دارو گیاهی مثلا چی ؟ برو پیش دکتر طب سنتی...اگه اصفهان یا شمال هستی بگو تا بهت بگم کجا بری... هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5817 برو پیش دکتر طب سنتی...اگه اصفهان یا شمال هستی بگو تا بهت بگم کجا بری... کرجم . واقعا طب سنتی جواب میده ؟ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
صباچی۷۳ عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 2666 کرجم . واقعا طب سنتی جواب میده ؟ من که جواب گرفتمینی مشکلمو خود دکتر فهمید و ریشه رو درمان کرد ...بعد بوی دهن و هلیکوباکتری و یبوست و کل چیز دیگم خوب شد باهاش... هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5817 من که جواب گرفتم ینی مشکلمو خود دکتر فهمید و ریشه رو درمان کرد ...بعد بوی دهن و هلیکوباکتری و یبوست ... عزیزم میتونم بپرسم از چه چیزایی استفاده کردی ؟ من درباره پونه و زنیان شنیدم ک خوبه اما بقیه چیزا رو نمیدونم ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
raha50 عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 279 چای سبز،عسل،روغن زیتون،براکلی،سیب،انواع بریهابلو بری ،جعفری اینا کمک به کشتن این باکتری میکنه
صباچی۷۳ عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 2666 عزیزم میتونم بپرسم از چه چیزایی استفاده کردی ؟ من درباره پونه و زنیان شنیدم ک خوبه اما بقیه چ ... دوستم یه عالمه چیز بود نمیدونم دقیق هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند