2821
2789
عنوان

به نظرتون...

190 بازدید | 18 پست

چرا مردم هیچی نمیگن و تن به وضعیت فلاکت بار دادن و افتخارشون احتکار کردن و خرید کارتن کارتن اجناس نایاب هس؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما جراتشو  داری که بقیه داشته باشن؟

فقط جرئت میخواد؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

کی راضی هست به این شرایط ولی خب میدونن اگه کسی کاری کنه نه فقط خودشو بلکه خانواده اشو هم درگیر میکنه ، دیگه از خودشم بگذره کسی نمیخواد بلایی سر زن و بچه اش بیاد پس با سیاست های همراهی نکردن و نخریدن و احتکار نکردن و اینا باید اوضاع رو یکم آرام کرد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
برو سرکوچه داد بزن میکننت تو گونی میبرنت

آخه خودمونم نمی دونیم چی میخوایم هیچی سازماندهی شده نیس 

مردم چندبار تظاهرات کردن اتفاقی افتاد؟؟ اوضاع بهتر که نشد هیچ،تلگرامم فیلتتر کردن😏

نه ب لایک زدی ولی حرفت ارزش لایک داشت شرمنده👊

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792