2777
2789

خدا قبول کنه مهم نیت و دل پاکه 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

نذرش چه جوریه عزیزم به منم بگو ممنون میشم من چندساله منتظرم

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم سونو گفت ساک بارداری خالی و پوچ. اومدیم بیرون خیلی حالم بد بود‌. شوهرم گفت تو که عاشق شیر کاکآیو نذری، نذر علی اصغر امام حسین کن قلبش تشکیل شه....نذر کردم و ۳هفته بعد قلب بچم میزد. انشالله شیر کاکآیو ام امسال میدم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

پارسال همین موقه بود ک نذر شیر برای علی اصغر کردم.تو دلم گفتم چی میشه سال بعد خدا یه علی اصغر کوچولو بم بده...واقعا شد.و الان یه نی نی دارم ک 15 روزه ب دنیا اومده.فردا قراره لباس علی اصغرتنش کنم ببرمش مصلا....امسالم قراره شیرو کیک بدم.

به نیت علی اصغر امام حسین نذر شیر کنین حالا ده تا بیست تا هرچقدر ک دوست دارین

بعد تو روضه ای مسجدی دسته ای حسینیه ای هرجا ک میرید به نیت علی اصعر امام حسین اون شیرا رو ب بچه ها بدین.

یا اینکه به نیت حضرت رقیه نذر عروسک کنین برا بچه دختربعد تو ی روضه مثلا پنج تا ده تا عروسک پخش کنین بین دختربچه ها