2777
2789
عنوان

لکه بینی

79 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. من روز 25 پریودم لکه بینی داشتم. پریودم نامنظمه ودوماهه ک روز 14تا24 مجسترول میخورم. ماه پیش دورم 34روزه بود. این لکه بینی روز 25 بخاطر چی بوده؟ 6 روز بعد تخمک گزاری بوده. ماه پیش دکتر بهم لتروزول و فوستیمن(FSH) هم داده بود روز 10 هم لکه بینی داشتم. دکتر گف بخاطر ضخامت کم بوده. تقریبا 3 ماه هم هست ک گلای وانس میخورم. کسی میدونه لکه بینی چی بوده. یعنی ممکنه لکه لانه گزینی بوده باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه پیش ک محرکم داده بود بهم فولیکول غالب نداشتم. این ماه محرک نخوردم. فقط گلای وانس و مجسترول. بخاط ...

ان شالله بارداری

خوشبحالت. من حتی اینجور علائمی هم نداشتم یه کم امیدوار باشم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️