2777
2789
اره اون همه هزینه کنی ونگیره 

ولی تقویت.کنی اسمرم شوهرتو انشالله جنین مسر میاری.و اینک خودتوهم تو ای وی اف تقویت کن بذار رحمت اماده سه.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رپید جیه.هنوز ای وی اف نکردما.اول بلید بریم مشاور جنین شناسی و..بعد بریم از هورمونی و..بدیم بعد

وقتي رفتي واسه تغذيه از شوهرت ازمايش نگرفتن؟؟؟ ازمايش اسپرم؟؟؟ پس از كجا فهميدي بعد چند ماه شوهرت قوي نشده؟؟؟ 

عزيز هر كسي فرق دارع لابد شوهر شما خيلي ضعيف بوده!!! من جفت خواهرام بعد از دوماه رعايت اقدام كردن و ...

اتفاقا من هیچ کاری نکردم 

اسپرم شوهرمم قوی بود😂

من واسه بقیه گفتم

و مشکل من با این قضیه با اصل کارشه 

وقتي رفتي واسه تغذيه از شوهرت ازمايش نگرفتن؟؟؟ ازمايش اسپرم؟؟؟ پس از كجا فهميدي بعد چند ماه شوهرت قو ...

ازمایش دادیم ولی فرق نکرده بود ازمایشش.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
دوست دارم پسر باشه

خيلي راه ها هست!!! من حتي ديدم كسيو بعد از سه تا دختر فقط با يه جوش شيرين نتيجه گرفته!!! تو گوگل سرچ كن كلي ترصيه هست خودتو همسرت رعايت كنيد فعلا بعدم كه رفتي تغذيه خيلي مراعات هم خودت هم همسرت!!! شوهرتم ازمايش اسپرم بدع و خوب باشه و روز اقدامم جدي بگيري بع نتيجه ميرسي حتما !!! هيچي اندازع روز تخمك گزاري مهم نيس 

خيلي راه ها هست!!! من حتي ديدم كسيو بعد از سه تا دختر فقط با يه جوش شيرين نتيجه گرفته!!! تو گوگل سرچ ...

اره سرچ کردم خیلی راه گفته ولی مشکل من اینجاست تخمدانم پلی کیستیکه البته جزیی دکتر گفت میتونی اقدام کنی مشکلی نیست ولی مشکل اینجاست چون پریودها نامنظم روز تخمک گذاری دقیق نمیتونم بفهمم چه روزیه