2777
2789
اره خودم هم به این روش اعتماد ندارم ولی میگن هزینه های آی وی اف هم خیلی زیاده

من خيليارو ديدم نتيجع گرفتن!!! البته بودن كسايي هم كه نتيجه نگيرن ولي مطمين باش اگه دقيق به توصيه هاي پزشكت عمل كني نتيجع ميگيري!! بعلاوه اينكه با ازمايشات قبل تا درصد بالايي ميگه كه نتيجه ميگيري يا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نتیجه نگرفتین؟

من حدود پتج ماهی تحت نظر بودم الکی هزینه زیاد میگرف. شوهرم اسپرمش تعیر نکرد اصلا بدترم شد متم نتیجه نگرفتم دیگ اقدام نکردم.میخام ای وی اف کنم البته اونم صدرصد نیس چون باید ببینن اصلا جنین پسر داری یا ن اگ داشتی انجام میدن ک ادنم بگیر نگیر داره ولی اگ بگیره جنسیتش صدرصده

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
من حدود پتج ماهی تحت نظر بودم الکی هزینه زیاد میگرف. شوهرم اسپرمش تعیر نکرد اصلا بدترم شد متم نتیجه ...

خب اگه اسپرم ايگرگ نباشه يا ضعيف باشه كه عمرا تغذيه و قرص كاري كنه !!! شما ازمايش دادي چند درصد رپيد اسپرم داشتي؟؟؟؟ 

راجبه اينكه تغذيه واسه تعيين جنسيت بدترين روشه!!! 

بخاطر اینکه اولا کاملا پنجاه پنجاس

چون جنسیت رو بیشتر مرد تعیین میکنه

حالا اونم به کنار

شما قبل بارداری باید بری هر چی میوه و لبنیات و ... هست درو کنی

خودتو خفه کنی با ویتامین و کلسیم

بعد مثه اسکولا بیای ۳-۴ماه کلسیم نخوری

اشتباه محض ض ض ض

خب اگه اسپرم ايگرگ نباشه يا ضعيف باشه كه عمرا تغذيه و قرص كاري كنه !!! شما ازمايش دادي چند درصد رپيد ...

رپید جیه.هنوز ای وی اف نکردما.اول بلید بریم مشاور جنین شناسی و..بعد بریم از هورمونی و..بدیم بعد

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
بخاطر اینکه اولا کاملا پنجاه پنجاس چون جنسیت رو بیشتر مرد تعیین میکنه حالا اونم به کنار شما قبل ب ...

عزيز هر كسي فرق دارع لابد شوهر شما خيلي ضعيف بوده!!! من جفت خواهرام بعد از دوماه رعايت اقدام كردن و نتيجه گرفتن!!! البته ازمايش شوهراشون عالي بود و اصلا دكتر به شوهراشون توصيه اي نكرده بود بجز عرق كاسني و توصيه هاي شبه اقدام 

شما خودتون تعیین جنسیت کردین ؟

من نه ولی اطلاعاتم کامله

من دوس داشتم پسر دار شم

تحقیقم‌کردم

ولی اولا دیدم اگه خودم دخالت کنم اولا به دلم‌ نمیچسبه و شاید خدا نخواد

و اینکه با کمبود ویتامین به بچم آسیب میزنم

هیچ کاری نکردم (حتی به روز تخمک گذاریم توجه نکردم)

و خدا خواستو بهم پسر داد(و مثه یخم میچسبه به دلم😊🤗)