2777
2789
عنوان

بگم بگم بگم ؟ :^)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 52 پست
خواهش میکنم هیچ کس کامل نیست و نظر من هم صددرصد درست نیست فقط خدا کامل حتما از روانشناس کمک بگیر ...

اینجا امکان اینکه بطور خصوصی برای شما تصویر ارسال کنم )اسکرین صحبتامون درین مورد ) وجود نداره وگرنه براتون میفرستادم تا متوجه باشید خوشبختانه اصلا اینطور که شما فکر میکنید نیست و خیلی خیلی خیلی مهم تر ازون متوجه باشید که قضاوت بدون اطلاعات کافی کار درستی نیست و باید خیلی محتاطانه تر باشه .خدا به من صبر بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام صحبت خصوصیمون در ملاء عام باشه 

بله متوجه شدم

اون بالا هم عرض کردم فقط نظر دادم

از روانشناس کمک بکیرید

راجب قضاوت عرض کنم قضاوت نکردم

قضاوت فقط دست کسی هست ک میتونه اونکارو انجام بده 

اگه نظرتون این هست با نظر من مخالفید حق دارید چون فقط نظر دادم

درضمن نظر شخصی من هم براساس گفته های شما بوده

من چ بدونم دارید واقعیت رو میکید یا نه

چ بسا خیلی ها حتی پیش روانشناس هم از حقیقت صحبت نمیکنن

دایی خستس!

دختر عمه ی من یه عقد ناموفق داشت که بهم خورد. برای مراسم عقد دومش عمه م کادوهای قبلی فامیلو رو پس آورد گفت اگر دوست داشتید خودتون دوباره بهش بدید... گفتن به بقیه هم که نمی دونن ضرورتی نداره. صحبتی نکنید از کجا می خوان بفهممن 

دقیقا مثل من

پدر مادرش میدونستن ولی ب فکو فامیلو خواهر برادرا نگفتن..عقدم گرفتیم و فامیلا منم اومدن کادو دادن چون وظیفشون بود کادو بدن اخه مامان بابای من کم بچه ترینن و واسه همه حداقل شش بار کادو دادن😊الانم ی پسملی دارم و یک سالو نیمه عروسی کردم

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  

فامیلا منم تا حالا جرات نکردن چیزی بگن ک اگرم میگفتن همسرم چنان جلوشون درمیومد ک حساب کار دستشون بیاد😀

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  
دقیقا مثل من پدر مادرش میدونستن ولی ب فکو فامیلو خواهر برادرا نگفتن..عقدم گرفتیم و فامیلا منم اومدن ...

الهی عزیزم

همیشه خوشبخت باشی و خوشحال و سلامت