2777
2789
عنوان

بگم بگم بگم ؟ :^)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 52 پست

جشن عقد بگیر ولی سفره عقد ننداز فقط جشن کوچولو فقططططم چندنفر نزدیکارو دعوت کنین کسایی که دهن قرص دارن و بهشون بگین نگن به کسی 

بعد تو عروسی سفره عقد بندازین کادوهاشونو هر کسی خواست میتونه بده بهتون اوناییم که دادن دیگه نمیدن اونجا تابلو هم نیست واسه خواهر شوهرم اینجور بود

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

آخه الان همه چی خیلی خیلی گرونه واقن کادو دادن یک بارشم سخته چه برسه بشه دو بار 

من خودم فکر کردم فقط نزدیکان و دعوت کنیم و بدون کادو 

اما مادرش همش میگه پس کادوهایی که ما برای مردم دادیم چی 😂😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه سوالشون از پایه اشتباست نمیدونم با اون آقا میخوان ازدواج کنن یا با فامیلاشون

خب من که خودم برام مساله ای نیست 

ایشون ازم میخواد که خواهر و برادرش و اقوامش چیزی نفهمن 

اره خب اونجوری که بهتون کادو بدن برا خودتونم بهتره ولی واسه اینکه نگن فامیلش کادو ندادن یا فضولی نکنن اگر میتونی بگو سفره عقدو موقع عروسی بندازن که کادوهاشونو پس بگیرن اونجوری چون فامیل شما نمیدن اگر عقد جدا بندازی تو فامیلاشون جالب نیست. ولی شب عروسی میگن حتما بعدا پول میدن 

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
خب من که خودم برام مساله ای نیست  ایشون ازم میخواد که خواهر و برادرش و اقوامش چیزی نفهمن

شما اکه مسئله ای نبود ک تاپیک نمی زدید

در ضمن مابقیش ب پای همسرتون هست

اگه بالغ شده و تصمیم ازدواج داره پس بهش بگید توپ رو به زمین شما نندازه

خودش مشکل رو حل منه

دایی خستس!
اره خب اونجوری که بهتون کادو بدن برا خودتونم بهتره ولی واسه اینکه نگن فامیلش کادو ندادن یا فضولی نکن ...

اره عزیزم این فکر خوبیه . دیگه وقتی تو عروسی سفره انداختیم این مدلی که همه جم شن و یکی کادو ها رو اعلام کنه و فیلم گرفته شه نمیکنیم ... سفره همونجا برای خودش هست هرکسی خواست کادو میده . مرسی از راهنماییت 

شما اکه مسئله ای نبود ک تاپیک نمی زدید در ضمن مابقیش ب پای همسرتون هست اگه بالغ شده و تصمیم ازدواج ...

منظورم اینه که برای من مساله ای نیست همه بدونن که من عقد بودم ، مساله اینه که چطور میتونم خواستشو براورده کنم . ایشونم بخاطر خودم میگه که مردم با حرفاشون باعث برهم زدن ارامشمون نشن نه اینکه خودش خجالت بکشه یا بترسه از کسی . گفت نمیخوام بعدا کسی همین قضیه رو هرچی شد ب رخمون بکشه یا اتویی بشه دست بقیه ...

چقدر راحت قضاوت میکنید در مورد کسی که یک بار هم ندیدینش .....

واضح عرض کنم خدمتتون دارید خودتون رو گول میزنید

مردی ک ترس ازین داره حرف دیگران زندیگش رو خراب  کنه هنوز ب بلوغ کافی برای ازدواج نرسیده

دایی خستس!
واضح عرض کنم خدمتتون دارید خودتون رو گول میزنید مردی ک ترس ازین داره حرف دیگران زندیگش رو خراب &nbs ...

ممنون ازینکه خیرخواهانه خواستین آگاهم کنید خداوند از همه ی ما بگذره و به ما مقابل هم صبر و بردباری بده 

ممنون ازینکه خیرخواهانه خواستین آگاهم کنید خداوند از همه ی ما بگذره و به ما مقابل هم صبر و بردباری ب ...

خواهش میکنم

هیچ کس کامل نیست و نظر من هم صددرصد درست نیست

فقط خدا کامل

حتما از روانشناس کمک بگیر

بوی خوبی از این ازدواج اتشمام نمیشه

دایی خستس!