2777
2789
عنوان

بگم بگم بگم ؟ :^)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 52 پست
یا عقد بگیرین و فقط شوهرت مهموناشو دعوت کنه یا هردوطرف دعوت کنین بگبگین کادو ندن

اسمت تياسانه😁😂؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

مهم همسرته که بدونه به بقیه ربطی نداره عزیزم

در مورد عقد هم چه اشکالی داره بگیر

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شناسنامشو چکار کنه😑

المثني ميگيره روش نميزنن طلاق رو

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
شناسنامشو چکار کنه😑

دیگه فک و فامیلش نمیان شناسنامتو نگاه کنن که،اصلا جوری رفتار کنید که جرأت نکنن مدرک بخوان ،با اعتماد به نفس بالا، اصلا آتو دست کسی ندید

آدما وقتی یهویی بد میشن دارن خوبیاشونو یه جای دیگه خرج میکنن😏✌✌

به همسرتون بگین من چیزی نمیگم به فامیلات وبه نزدیکامم می سپرم نگن.ولی بعدا اگر تو رفت وامدهااز کسی چیزی شنیدن وفهمیدن دیگه دست من نیست وسخت نگیر.

برا مراسم هم به تفاهم برسین.مثلا بگین ما فقط فامیلای نزدیک رو میگیم‌.اونا هرکسی رو دوست دارن بگن.یامثلا به نزدیکا بگین دیگه شما زحمت کادو نکشین.یا اگه خواستن جلو بقیه چیزی بیارن خیلی مختصر بیارن

ب نظر من که اشکال نداره دختر خاله من مجرد بود با یه مرد که یه بچه هم داشت ازدواج کرد ما فهمیدیم  ولی خالم اینا بروز ندادن اصلا .عروسی هم گرفتن.با اینکه خواهرش زنداداشمم بود اصن از خودش بروز  نداد ک پسره زن داشت قبلا ما هم دیگه چیزی نگفتیم 

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲

عزیزم افراد مهم خانواده میدونن نیاز نیست به بقیه توضیح بدی 

جدا شدن جنایت کردن نیست که اصلا مهم نیست 

دختر دوست خونوادگیمون سه بار طلاق گرفت الانم دوباره ازدواج کرده هر چهار بار جشن ومراسم گرفته ماهم کادو دادیم 

اگه میشه فقط بزرگترا رو پای عقد دعوت کن مثل خاله ومادربزرگ وعمو که فقط بزرگا دوباره کادو بدن

خوشحال میشم پیجم 
مرض 😅😅😅😅😅😅😅😘

خخخخ😂

یکاری هم میتونین انجام بدید ب تک تک فامیلاشون زنگ بزنید جریان رو بگید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینجا ایرانست

به یکی بگه بقیه اتوماتیک میفهمن 😁😁

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"