2777
2789
یا پیغمبررررر ول کنید تورو خداااا این حرفارو از کجاها میارید؟؟؟ اتفاقا بنظر من اگه نازایی طلاق ...

مردم قدیم که بیشتر خرافاتی بودن چجور که نه طلاق اینقد زیاد بود نه نازایی زندگی سالم تری هم داشتن

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز عقد من جاریم باردار بود ممکنه چله اون افتاده باشه رو من؟؟

عزیزم حاملگی که چله نداره 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

باردار بوده نه ... مثلا روز عقدت زایمان کرده باشه تو بری پیشش اون طلسم میشه ... و اگه اون بیاد پیشت تو طلسم میشی ...

اینا به ماه های قمری ربط داره  مثلا تو ٢۵ رجب ماه قمری عقد کردی اونم همون روز زایمان کرد نباید همدیگه رو ببینین تو اون روز ...تا ماه بعدی یعنی تا وقتی که حلول ماه شعبان.... یعنی یکم ماه شعبان دیگه ببینیش ایرادی نداره چون حلول ماه رویت شده...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

در ضمن چله فقط برای افرد نیست که ممکنه از رفشون طلسم بشی ... حتی ممکنه روز عقدت مثلا گربه زایید تو همون روز و اون گربه رو دیدی ... تو که نمیدونی گربه روز عقدت اون زاییده اونم میتونه طلسمت کنه ...واسه احتیاط خوبه که چله ببری ... 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
من الان یکی ۲بار دست و پا شکسته اقدام کردم  ،باردار نشدم

میگن شب ازدواج اون پارچه نشون هست با اون در روز صبح چهارشنبه  (۴تا چهارشنبه ) حمام کنی یعنی تا قبل اذان ظهر باید حمام کرده باشی ... باردار میشی ...

اگه اون پارچه مال شب عروسیت رو نداری و بد دل نیستی میتونی پارچه نشون کسی دیگه رو ببری بذاری تو آب و با اون آب غسل کنی  همون ....

و پارچه رو پس میدی بهشون .

من خودم بچه دار نشدم هنوز برام چله هم بریدن الان دستمه ....

ولی مشکل اصلیمون از شوهرمه کم تحرکی اسپرم داره متاسفانه