2777
2789
وااا خرافاته الان که سالن های عروسی همزمان دو سه تا عروسی باهم داذن پس دوتا عروس چله شون میوفته؟؟ ...

عزیزم توی سالن ارایشگاه که هنوز هیچکدون عروسی نکردن من گفت یکی عروسی کرده باشه بیاد عروسی نفر بعدی

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه زنی که زایمان میکنه واسه خودش و بچه اش چله میبرن

واسه کسی عقد میکنه چله میبرن

واسه کسی که عروسی میکنه چله میبرن... 

(مثلا کسی که تازه عروس هست نباید به عروسی کسی دیگه بره چون ممکنه اون عروس رو طلسم میکنه و همچنین در مورد زنی که زایمان نباید به عروسی بره چون عروس رو طلسم میکنه .... و از این حرفا

من الان برام چله بریدن ، چله دومی که دارم دستم میکنم .... زمانی که عقد کردم همزمان با عقدمن یکی از روستای پدری شوهرم فوت میکنه و خونواده شوهرم میرن فاتحه اون شخص بعد میان واسه عقدما ... اینجوری که طلسم میشم و احتمال بارداری رو کم میکنه ...

هنوز باردار نشدم البته ما باز مشکل نازایی داریم ...

باید بری پیش ملاها که برات سرکتاب باز کنن و برات چله ببرن.... 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
عزیزم توی سالن ارایشگاه که هنوز هیچکدون عروسی نکردن من گفت یکی عروسی کرده باشه بیاد عروسی نفر بعدی

منظورم از سالن تالار عروسی بود

یا حتی دیدیم که دوقلوها باهم عروسی میگیرن

یکم با علم پیشرفت کنیم و درباره چیزی که میخوایم صحبت کنیم تحقیق کنیم و با سند و مدرک حرف بزنیم

پانیذ جون بگو

خیلی راه ها ولی یه راهیش که آسونه کسی هم متوجه نمیشه اینه که بری تو یه شیشه آب غسال خونه بیاری و سه تا چهار شنبه بریزی روی کمرت البته باید یه دختر بچه نا بالغ یعنی دختری مه هنوز پریود نمیشه بریزه کمرت همزنان تو هن توی دلت یا به زبون بیاری بگی چله جن انس همسایه اقوام یا هرکی که خودت بهش مشکوکی

خدایا شکرت
خیلی راه ها ولی یه راهیش که آسونه کسی هم متوجه نمیشه اینه که بری تو یه شیشه آب غسال خونه بیاری و سه ...

یا پیغمبررررر

ول کنید تورو خداااا

این حرفارو از کجاها میارید؟؟؟

اتفاقا بنظر من اگه نازایی طلاق و ... زیاد شده چون مردم.شدیدااا به خرافات رو اوردن