2777
2789
عنوان

درددل یک پلی کیستیکی

179 بازدید | 19 پست

میگن مادرا مادرشدنشون رویکباره حس میکنن نیاز به علم پزشکی برای اثبات ندارن ..دلشون انگار دوتا دوتاتاپ تاپ میزنه ودنیا جلوی چشاشون شیرین میشه ...ماپلی کیستیک ها اما هرماه مادرشدنمون رو حس میکنیم هرماه برامون سی ویک روزه و هر روزش حس شیرین انتظارازاینکه آره حتمادیگه این ماه خبریه من مطمئنم من دلم الکی روشن نیس من حسش میکنم حالتم فرق کرده و هرروز۲۴ ساعته وهر۲۴ ساعتش داریم ریز ترین تغیراتو تو خودمون چک میکنیم و ذوق میکنیم.این ماه حتما میشه...وهرساعت۶۰ دقیقه س وهردقیقه هزاران تپش قلب وخوشحالی وباوربه اینکه چراغ خونه داره روشن میشه .تصورش تو لباسای بامزه ی نوزادی.تصورخودت با یه فرشته تو بغل حتی با شب بیداری هاش...وناگهان میشه روز موعدت وبا کلی اشتیاق وامیدمیری سمت بی بی چکت و نگاش میکنی وتمام ۳۱روز ماه تمام۲۴ ساعتایی که به عشق وامیدگذروندی تمام دقیقه ها وساعت هایی که ذوق داشتی تمام فکرای قشنگت خلاصه میشه تویک خط تیره....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله زود زود مادرمیشی

صحیح وسالم بغلش میکنی

فقط همیشه بگو خدایا هروقت دادی صحیح وسالمشو بده😔😔

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

من یک پلی کیستیکم😔همونی که هرماه دلش خوشه که این ماه دیگه مثبته ولی نه نیست

من ۵ساله دارم دارو درمان میکنم ولی نمیشه عمل کردم سه ماهه ولی هنوزم هیچ خبری نیست 😔من دیگ کم اوردم😢همه امیدم این ماهه که فقط اقا یه نگام کنه و دلمو تو این ماه عزیزش شاد کنه...همیشه میگم خدایا اینجور دردا رو برا دشمنمم نخوا خیلی سخته😔

منم هستم..

سه ساله ک هر روز دارو می خورم.جدیدا وزنم پایین نمیره و خیلی نگرانم.تازه ازدواج کردم فعلا شرایط ندارم برای بچه.البته الان عقدم.سنم کمه.میترسم چن سال جلوگیری اوضاع رو بدتر کنه.

تازه پزشک معالجم هم از شهرمون رفته چن وقته چکاپ نرفتم.هعییییییییی  

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

منم ی ساله اقدامم. ولی نمیشه ک نمیشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عزیزم...درکت میکنم....انشالله که حاجتتو بگیری

انشالله و همچنین شما من همه راها رو رفتم داره میره تو ۶سال یجوری شدم که خجالت میکشم تو جمعیت برم وقتی میبینم دونفر پچ پچ میکنن میگم این دوتا حتما دارن در مورد من میگن که عه این نازاس😔

وقتی ازم میپرسن حامله نیستی انگار یه سیخ داغ میکشن تو قلبم 

وقتی میگن فلانی حاملس گلوم بغض میگیره همه ی وجود داغون میشه خدا برا هیچکس نخاد

حس میکنم شوهرم ازم بدش میاد از خودم بدم میاد که یک نفر دیگم معطله خودم کردم خدایا پس کو رحمانو رحیم بودنت😔😢