2821
2789

این لکه بینی خیلی شایع شده دخترخالمم داشت سقط کرد بعد سه ماه دوباره اقدام کرد بازم هماتوم داشت یک ماه استراحت مطلق کرد خداروشکر الان تو ماه پنج خوبه 

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشم ولی برام خیلی دعا کنید چون اگه اینبار دوباره سقط بشه داغون میشم

وای نه عزیزم ، به دلت بد راه نده ، ایشالا که مشکلی نیست خیلی مراقبت کن و استرس هم نداشته باش ، بچه منم گلدن بی بی هست به سختی باردار شدم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
چشم حتما دعا واسم یادت تره خیلی محتاجیم به دعا ی دوستان 

درکت میکنم این بارداری تا لحظه آخر واسه مادرا نگرانی داره هردفعه به یک نحوی خدابزرگه نگران نباش

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
الهییی عزیزدلم چه قد سخت..واقعا سخته مخصوصا شش ماهگی..چرا شش ماهگی سقط شد ببخشید اگه دوست داشتی ج بد ...

کیسه ابم پاره شد بدون دلیل ولی چون دیابت و فشار خون بالا دارم تحت نظر دکتر هستم و الان دارم انسولین و انکساپارین و شیاف و ... استفاده میکنم این دیگه اگه خدا خداست برام بمونه لطفش شامل حالم شده و اگه خدای نکرده واسم نموند دیگه از فکر بچه دار شدن کلا بیخیال میشم 

کیسه ابم پاره شد بدون دلیل ولی چون دیابت و فشار خون بالا دارم تحت نظر دکتر هستم و الان دارم انسولین ...

ان شاالله که دیگه هیچ وقت اتفاق نمیفته عزیزم و به سلامتی نینی نازت رو بغل می گیری..فقط بروسونو تا استرس ازت دورشه و فقط استراحت کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز