2777
2789
عنوان

اسپرم

321 بازدید | 15 پست

بچه ها من شوهرم راضی نمشه که بچه دار شیم منم شیطونی کردم و دستم که به منی آغشته بود به واژنم کشید یعنی احتمال بارداری وجود داره؟؟؟

دخترم دنیام❤️

نه اصلا

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا؟؟ میگن اسپرم در هوای آزاد هم قدرت باروری را داره  اینطور نیست؟؟

آره ولی این قدرت مال وقتیه که بچه نخوای   

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

ببین من دوسال ناباروری دارم و اوایل شوهرم نمیخواست بعد که فهمید نمیشیم دیگه خدا نمیداد😔

ولی من الان به این رسیدم که خدا بهترین موقع بهمون میده...شاید اگه همون اول باردار شده بودم با این شرایط الانم (هماتوم دارم و خونریزی )اصلا اهمیت نمیدادم و استراحت نمیکردم.......

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

هرچند كه اين امكان وجود نداره؛

اما به شما توصيه ميكنم چنين اقداماتى رو هرگز تكرار نكنيد

با همسرتون سر وقت،منطقى و در آرامش پيرامون اين مسئله صحبت كنيد.

دلايل ايشون رو بشنويد و در مورد دلايل خودتون باهاشون صحبت كنيد.اگر از جواب دادن خوددارى كردن كمى بهشون فرصت بديد و در موقعيتى مناسب تر حتما باز هم دلايل شون رو جويا بشيد.اگر دلايل و استدلال هاى كافى و منطقى دارن،اونهارو بپذيريد و صبر كنيد.

فراموش نكنيد كه براى اقدام در مورد چنين مسئله مهمى رضايت  و آمادگى ايشون هم به اندازه شما مهمه.لازمه ايشون هم به اندازه شما مصمم باشن.

اين رو در نظر داشته باشيد كه بدون رضايت صد در صد ايشون حتى اگر موفق هم بشيد، به محض روبرو شدن با كوچكترين مسئله در پروسه ى باردارى و حتى بعد از زايمان و حتى بعد از اون

شما هستيد كه مقصر خطاب ميشيد 

اگه بچه نمیخواد زورش نکن.مردایی که بچه نمیخوان وقتی زنشون حامله شه به سرعت ازش سرد میشن و حتی گاهی کنار میکشن از زیر بار مسئولیت

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

خخخخخ

نه بابا در این حد که بارداری خیلی احتکالش ضعیفه 

همین مردایی که میخوان بچه نمیخوان بعد چند وقت که گذشت و بچه دار نشی میان مین تو گفتی که نمیخوای منم گفتم نمیخوام ولی هرچی تقصیره میدن به زنه و خودشونو کلا جدا میدونن

عین شوهر من

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.