2777
2789
عنوان

دوستان کسی هست

102 بازدید | 21 پست

دلم گرفته نمیدونم رو زمینم یا اسمون اصلا حال خوبی ندارم گیجم گممم خدایااا کمکم کن

شوهرم میگه از ایراان بریم..تصمیمش جدیه من دارم دیونه میشم خیلی سخت به پدر مادرم وابستم امروز رفتم نگاه به صورتشون کردم گفتم اخه چجوری نبینمتون دق میکنم

یه طرفم نمیتونم بدون شوهرم بمونم تنها...چیکار کنم حال خوبی ندارم داغونم خستم اینجا خونه زندگیمو دوست دارم مشکلی هم نداریم.تمام وسیلهام نو با دلخواه خودم خریدم..اخه از همه چیز ناامید شدم دیکه

مگه به همین راحتیه. بگو باشه بریم. انگار کشکه. مهاجرت به این راحتیا نیست که

یک جهان روضه و یک ماه محرم داری......آه اقای غریبم چقدر غم داری.....تا ابد هم که بخوانند همه مرثیه ات .....بازهم روضه ی ناخوانده به عالم داری.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته مخصوصا ک ادم وابستگی شدید داشته باشه.حال خوبی ندارم

حالا ازهمین‌الان‌زانوی غم‌بغل نگیر ب این راحتیام نیست شهر بغلی ک‌نمیرین‌کلی زمان‌میبره هزینه‌داره بالین اوضاعمون هرجام‌ایرانی نمیپذیرن

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
شما وابستگی به خانواده ندارین

مگه‌میشه‌کسی نداشته باشه ولی اگه قرار بود خیلی وابسته باشیم ازدواج‌نمیکردیم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
من ازدواج کردم اما باور نمیکنی هرروز یا من باید برم یا بابام بیاد..

دیگه باید بپذیری جداشدی وگرنه بین شوهرتو بابات باید یکیو انتخاب کنی

عزیزم هر چیزی اولش سخته، آدم زود به شرایط جدیدش عادت میکنه، منطقی فک کن اگه به صلاحتونه از هر لحاظی اولشو تحمل کن درست میشه، با همسرتم بیشتر در موردش صحبت کن حتما دلایل محکمی داره که اینقد پیگیره، شاید خودتم راضی تر شدی

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗