bahar_mohseni4 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 111 عنوان دوست جونیا بیاین😍 187 بازدید | 25 پست سلام به مامانای گل دوستان میخوام بهم یه ریمل خوب معرفی کنید اگه براتون مقدوره یا عکس خودش یا زمانی که رو چشماتون استفاده کردین نشونم بدین مرسیییی 😍 1397/06/22 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_715 عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 246 Beyo Made in germany من جایی باختم که فکر کردم دارم به آرزوهام میرسم 😢
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 سلام عزیزم من میبیلین زرد و بیوی نارنجی و مشکی استفاده میکنم خیلی عالین دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
bahar_mohseni4 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 111 Beyo Made in germany چ رنگه ؟؟مشکیه رنگ روش
bahar_mohseni4 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 111 سلام عزیزم من میبیلین زرد و بیوی نارنجی و مشکی استفاده میکنم خیلی عالین بله عزیزم منم میبیلین زرد قبلا داشتم خیلی خوبه بازم عالی تر میخواستم😉😍
nazanin_715 عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 246 چ رنگه ؟؟مشکیه رنگ روش بیشترش مشکیه ولی روش طرح ارتشی دارهدر قرمزشم هست با بدنه مشکی هر دوش عالیه من جایی باختم که فکر کردم دارم به آرزوهام میرسم 😢
bahar_mohseni4 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 111 بیشترش مشکیه ولی روش طرح ارتشی داره در قرمزشم هست با بدنه مشکی هر دوش عالیه مرسی😘
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 بله عزیزم منم میبیلین زرد قبلا داشتم خیلی خوبه بازم عالی تر میخواستم😉😍 عالی تر اگه واستون قیمت مهم نیست از سری محصولات اوریفلیم بخرین تنوعش زیاده مثلا از سری جوردانی گلدش و مدلای دیگش عزیزم❤❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
bahar_mohseni4 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 111 عالی تر اگه واستون قیمت مهم نیست از سری محصولات اوریفلیم بخرین تنوعش زیاده مثلا از سری جوردانی گلدش ... همون ک در طلایی و بدنه مشکی دارن دیگه؟؟فکرکنم الان ۸۰/۹۰باشه قیمتش
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 همون ک در طلایی و بدنه مشکی دارن دیگه؟؟ فکرکنم الان ۸۰/۹۰باشه قیمتش رنگ دقیقشو یادم نیست ولی همین ترکیباستکلا من چون خودم از محصولاتش همش استفاده میکنم و راضیم و معتبره به همه معرفی میکنمقیمتاش کلا یکم گرونه اما محصولاتش خوبه دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤