_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان فازشون چیه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 37 پست من ۲۲سالمه ۲ماهه ازدواج کردم تو نامزدی هرکی بهم میرسید میگفت کی عروسیته حالا ک عروسی کردم میگن بچه نمیارییی؟؟؟؟ای بابا ولمون کنید دیگ تازه جدیدا ک میچن زودتر بچه بیار سنت بره بالا ی وقت نمیشه دیگ انگار ۵۰سالمهههه عجبا ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/06/22 | 02:15 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترسبز عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 612 به منم میگن 😀 ببین بگو پوشک گرونه.تمام بچه من دوسالشه دم بساعت میگن پس کی از پوشک میگیری؟پوشک گرون شده بگیر دیگه بگییییییر😠😖😶😐 افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹
نیکدخت عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3670 بچه من دوسالشه دم بساعت میگن پس کی از پوشک میگیری؟پوشک گرون شده بگیر دیگه بگییییییر😠😖😶😐 وااای😂 باید توی همه مراحل دخالت کننبگو چه اشکال داره آخراشه اذیت نمیشیم
دخترسبز عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 612 من ک دوتا دارمم از دستشون مصون نیستم 😂 میگن یکی دیگه بیار شاید دختر شد 😂😂😂😂 😁😖 افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹
mamanebahar94 عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2668 تازههههه بچه هم بیارین فکر میکنی این فضولیا تموم میشن؟ نهههه تازه اولشه! اسمشو چی میذاری؟دومی رو کی میاری؟ کی از شیر میگیری؟کی از پوشک میگیری؟مهد کودک نمیذاری؟ شیر خودتو میدی؟و....
mamanebahar94 عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2668 بچه من دوسالشه دم بساعت میگن پس کی از پوشک میگیری؟پوشک گرون شده بگیر دیگه بگییییییر😠😖😶😐 وااای تا وقتی بچت آمادگیشو نداشت نگیر انقد به من گفتن من گرفتم طفلی بچم انقد روحیش حساس شده منم اعصابم به هم ریخت کلا. بذار وقتی تونست پی پیشو بگه
دخترسبز عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 612 وااای تا وقتی بچت آمادگیشو نداشت نگیر انقد به من گفتن من گرفتم طفلی بچم انقد روحیش حساس شده منم اعصا ... اره الان آمادگی شو نداره ،،ممنون از راهنمایی ت عزیزم افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹
دخترسبز عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 612 تازههههه بچه هم بیارین فکر میکنی این فضولیا تموم میشن؟ نهههه تازه اولشه! اسمشو چی میذاری؟ دو ... چرا شیر خودتو ندادی؟دیگه ب این سوال الرژی پیدا کردم باورمند😖 افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹