2777
2789
عنوان

فازشون چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 37 پست
عزیزم هر زمانی که فکر میکنی آمادگیشو داری بچه دار شو و نذار حرف کسی تاثیر بذاره. بله تفاوت سنی کم خی ...

خودم بچه خیلی دوس دارم شرایطشم دارم ولی واقعا الان خیلی زوده 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این گرونی اخه چه جوری :(سربازه ایشالله سال بعد میاد 

انشالله عزیزم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

وقتی مجردی میگن کی ازدواج میکنی وقتی عقد میکنی میگن کی عروسی میگیری بعد میگن کی بچه میاری باز میگن یکی کمه تنهاس گناه داره یکی دیگه بیار بعد که بزرگ شدن میگن کی عروسی میکنن کی نوه دار میشین(دور از جون )کی میخوای بمیری...مردم همیییشه کار‌ به کاره بقیه دارن...تو سخت نگیر گلم...در دروازه را میشه بست دهن مردمو نمیشه...واسه خودت زندگی کن عزیز کیف کن

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی
حالا بچه هم داشته باشی میگن همبازی بیار.اختلاف سنیشون زیاد میشه ها....وله کن اقا...

وای کاش از بین میرفتن کسایی ک اینطورین 

حالا بچه هم داشته باشی میگن همبازی بیار.اختلاف سنیشون زیاد میشه ها....وله کن اقا...

من ک دوتا دارمم از دستشون مصون نیستم 😂

میگن یکی دیگه بیار شاید دختر شد 😂😂😂😂

(    )

تازه جالبش اینجاس ک خالم ب من گیرداده بود چند روز پیش ک دیگ تا سال دیگ بچه بیار اونوقت دخترش از من بزرگتره ولی هنوز نامزده گفت اره منم ی سال بعد عروسیم میارم برگشت ب اون گفت ن واسه تو زوده وااااااا منی ک ۲۲سالمه دیر میشه اون ک ۲۵سالشه زوده 

وقتی مجردی میگن کی ازدواج میکنی وقتی عقد میکنی میگن کی عروسی میگیری بعد میگن کی بچه میاری باز میگن ی ...

دقیقا دارم ب همین نتیجه میرسم ک دیگ برای خودم زندگی کنم

😂😂😂کلن مردم باید یچیزی باشه که بگن چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه نمیاری چرا تو خفه نمیشی واقن اخه ...

اخ واقعا چرا خفهههه نمیشی

اینو یادت رفت بگی ک تا وقتی میری دانشگاه هعی میگن کی درست تموم میشه؟😂😂

خخخ همون

همسایه مامانمینا میگفت زنداداشم ١۴سالش بود گرفتیم دری میخوند تازه تموم کرده الان ١٩.٢٠سالشه چند وقته ...

خفشششش میکردی 

دقیقا دارم ب همین نتیجه میرسم ک دیگ برای خودم زندگی کنم

شما موظف نیستی برای کسی توضیح بدی و جواب پس بدی...مثله ملکه ها زندگی کن ....منم به همین نتیجه رسیدم ودارم انجام میدم...

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی

زوده واقعا. هر کاری دوست داری بکن. کلاسای هنری، مسافرت، تحصیل، کلا هر کاری چون بعدا تو هر سنیم بچه بیاد زوده. و اینکه انقدر خاطره ی مشترک با همسرت بساز که وقتی بچه اومد دلش واست تنگ بشه بیاد بشینه هی بگه یادته بچه نداشتیم اینجوری و اونجوری بود و.... نه اینکه هنوز نیومده بری. اونوقت تمام تلاشش رو میکنه که بازم همسر شاد و شنگول قبل بچه رو به دست بیاره خودش در به در دنبال مهد و ... میگرده که بازم بتونین با هم باشین. چون بچه که بیاد بالاخره تنها میشین ولی وقتی تنها میشین که پیر شدین. قشنگ بچه رو زمانی بیار که دوتاتون به این نقطه ی مشترک برسین که دیگه کاری که انجام نداده باشین نمونده و دیگه وقتشه