2777
2789
چیو؟

گلم اینکه امروز صبح یه حالت خونریزی داشتم نمیدونم ممکنه لانه گرینی بوده یا نه مطمعنم لک بینی پریود نبوده و علایم عفونت ندارم ممکنه چیزی جز لانه گزینی باشه (اقدام نداشتم فقط کنترل نشده بوده مطمعن نیستم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لکه بینی لانه گزینی داشتم،خیلی جزئی بود،قرمز و فقط چند قطره خون بود،همین 👍🏼

من حدود هست روز دیگه پریودمه فقطم همیشه روز پری لک بینی دارم که کاملا مشخصه حدود هفت روز قبل نزدیکی مشکوک داشتم که تاریخ تخمک گذاریمم بود امروز صبح رفتم دیدم روی شرطم فقط یه نقطه کوچیک حالت خون خیلی صورتی کم رنگ بود بعد تا حدود دو سه ساعتم میرفتم دستشویی خودمو خشک میکردم روی دستمال قطره های خیلی کوچک بود که بعد کامل قطع شد حالم یکم یجوریه خستگی حالت تب و شبیه سرماخوردگی داشتم دیروز و پریروز و یکم تهوع و تمام صورتم یهو شده جوش تو این چند روز به نظرتون این لانه گزینی ممکنه باشه

ممکنه خب،ولی واسه آزمایش زوده ،باید صبر کنی تا موعدت بشه،ولی حالت هات هم یکم مشکوکه به بارداری خب،دلت نمیخواد باردار باشی؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
ممکنه خب،ولی واسه آزمایش زوده ،باید صبر کنی تا موعدت بشه،ولی حالت هات هم یکم مشکوکه به بارداری خب،دل ...

چرا اما همسرم خیلی آمادگیشو نداره اما اینو حل میکنم فقط چون تیرویید دارمو میگرن و داروی اینارو و آلرژی باید گهگاه بخورم میترسم اگه باشه تا معلوم بشه بچه آسیب ببینه پارسال یکی از دست دادم نمیخوام بازم تکرار بشه

بچه تو هفته های ۳ و ۴ دارو روش تاثیر نمیزاره خوشبختانه،نگران نباش،داروی تیروییدت رو که حتما سر وقت و به موقع بخور،انشالله اگر صلاحت باشه باردار باشی 😍 فقط از استرس دوری کن که واقعا تاثیر گذار هست

بچه تو هفته های ۳ و ۴ دارو روش تاثیر نمیزاره خوشبختانه،نگران نباش،داروی تیروییدت رو که حتما سر وقت و ...

وای جدی گلم ممنون خیالمو راحت کردی یعنی تا ماه اول دارو خطر نداره الهی فدات بشم دلمو آروم کردی همش غصه میخوردم که نکنه اگه باشه چیزیش بشه یا نکنه قبلی بخاطر داروهای من چیزیش شده بود

وای جدی گلم ممنون خیالمو راحت کردی یعنی تا ماه اول دارو خطر نداره الهی فدات بشم دلمو آروم کردی همش غ ...

سعی کن برای سر دردت به جز استامینوفن ساده چیز دیگه ای نخوری،حتما با یک دکتر مشورت کن،شاید به خاطر سقط قبلیت بهت آسپرین بده

من حدود هست روز دیگه پریودمه فقطم همیشه روز پری لک بینی دارم که کاملا مشخصه حدود هفت روز قبل نزدیکی ...

منم علائمی شبیه این داشتم. روز 25 لکه بینی داشتم. شرتم کاملا کثیف شده بود جوری ک فک کردم پریود شدم. بیحال بودم و حس میکردم بدنم گرمه و حسی شبیه حالت تهوع. فکر کردم بیحالی بخاطر پریودی هست. ولی نبود. الان روز 31 هستم. 3روز دیگه موعد پریودیم هست.لکه بینی 6روز بعد تخمک گزاری بوده.البته منظم نیستم حدس میزنم. یعنی ممکنه لک لانه گزینی بوده باشه؟