2777
2789
عنوان

دعوا باشوهر

1097 بازدید | 61 پست

اگه تاپیک قبلیامو خونده باشین قضیه طلاهامو میفهمین که فروختم و پولشو به پدرشوهرم قرض دادیم

حالا بعد7ماه اومده پولمونو پس بده

داستان از اونجایی شروع میشه که همین نیم ساعت پیش مادرشوهرم اومد درخونه و گف شماره حساب بدین پولتونو بریزم به حسابتون ما کلا9میلیون بهشون قرض دادیم که 5میلیونش پول طلاهای منه 3میلیونش کادوهاییه که موقع به دنیا اومدن پسرم جمع کرده بودیم یه میلیونشم برای شوهرمه

منم گفتم پوله امیرعلی رو یه حساب بازکنین بریزین به حسابه خودش

که شوهرم مثه سگ وحشی شد دفترچه قدیم پسرمو پاره کرد و یه حرفای چرکینی بهم زد که الان براتون میگم خیلی دلم شکست و با زور جلوی گریه مو نگه داشتم😢

وقتی حرف از صداقت شد (صدا) قطع شد😯😯😯😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید میگفتی حالا اونها فکر میکنن کاریش ندارین ممکنه ندن  بعدا با شوهرت توافق میکردی حرفت بجا نبوده 

بعدم چه ضرر بزرگی کردی طلا اون موقع خیلی ارزون تر از حالا بود اگر طلاهارا داشتی خیلی بیشتر از ۹ تومن می ارزید 

سوم اینکه رو چه حسابی قرض دادین؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

گفت اگه 3میلیون به حساب جدید ریخته بشه اخه حساب قبلیه کارتش دسته شوهرمه باید بری خونه ی بابات

منم گفتم مهریه مو که 700تاسکه اس بده بعدش حرف بزن

گف جیبم هیچ وقت بدون پول نمیموند از وقتی با تو ازدواج کردم تو جیبم پول پیدا نکردم

وقتی حرف از صداقت شد (صدا) قطع شد😯😯😯😤

طلاهارو فقط برای قرض دادن فروختید؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️