2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف چیه؟

9927 بازدید | 11 پست

پسرمو بردم پیش روانپزشک گفت مشکوک به اوتیسم خفیفه. حالم خیلی بده همش گریه میکنم .بردمش مرکز توانبخشی بچه های اونجا رو دیدم حالم بدتر شد .اه پسرم اصلا مثل اونها نیست خیلی طبیعی تره .فقط دو سالشه حرف نمیرنه یعنی فقط چند تا کلمه میگه وقتی صداش میکنم دیر جواب میده یعنی باید چند بار صداش کنم .و اگر جای شلوغ یا محیط جدیدی باشه به حرفهام توجه نمیکنه و تو چشمام نگاه نمیکنه .دکتر میگه چون توجه نداره و وقتی از پدر و مادر جدا میشه گریه نمیکنه  درک پایینه مشکوک به اوتیسمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله خدا دلت رو آروم کنه.

اینجا نپرس برو خودت علمی مطالعه کن.اینجا فقط استرست زیاد میشه.

اگر هم خدایی نکرده قضیه  تایید شد .نگران نباش اوتیسم ها استعدادهای خاصی دارن.خودتو قوی نگه دار و سریع بچه اتو استعداد یابی کن. و در اون مسیر پیشرفتش بده.

خدا با شماس

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

اوتیسم خفیف خظرناک نیست اگه زود تشخیص داده بشه قابل درمانه امیدوارم که پسر شما نداشته باشه . خیلی از مردم دچار اوتیسم خفیف هستن و خودشون هم اطلاعی ازش ندارن و بقیه هم هیچ شکی نمیکنن نهایتا به عنوان آدم گوشه گیر شناخته میشن

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

پسر همکار من داشت البته نگفته بودن خفیف و اون تاحدی در حرکت دست و پا و سر هم غیر عادی بود ولی مدرسه ی عادی رفت و دیپلم گرفت تنها تفاوتش این بود که سر و امتحانا منشی داشت و مرتب هم معلم خصوصی براش میگرفت

خدایا شکرت شکرت شکرت.

اوتیسم یک اختلال مربوط به تکوین سیستم عصبی بوده که توسط اختلال در برهم کنش های اجتماعی، ارتباطات کلامی و غیرکلامی و رفتارهای محدود و تکراری شناسایی می شود. والدین معمولاً در دو سال اول زندگی فرزند خود متوجه این علایم غیرطبیعی می شوند.

برای اطلاعات بیشتر راجع به بیماری اوتیسم اینجا کلیک کنید

اوتیسم

عزیز دلم می فهمم چقدر نگرانی. هر مادری مسلما نگران جگرگوششه. امیدوارم از نگرانی در بیای. از خدای بزرگ می خوام به همه ی مادرا نگاه کنه و از نگرانی درشون بیاره. من خودم وقتی بچه ام مشکل داشته روز و شب نداشتم. امیدوارم مشکلی نباشه گلم. من جایی رو می شناسم که اوتیسم کار می کنند. ایشالا به کارت بیاد و از نگرانی در بیای گلم. غصه نخور و به خدا تکیه کن مرکز چمیگان 22367021

سلام عزیزم

من تعریف خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک رو در این ضمینه خیلی شنیدم , ایشون استاد دانشگاه و مدرس گارگاه های روانشناسی دانشگاه علامه هم هستند.

یه ویدویی هم در ضمینه علایم تشخیص  و سن طلایی درمان اوتیسم دارند که لینکشو بزاتون میزارم

دو تا کلینیک هم هستند یکی تو گیشا و بعدی هم سعادت اباد

شماره منشی ایشون جهت رزرو وقت 09128398588

اینهم لینک ویدیو خانم دکتر

https://tamasha.com/v/4kXgD

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792