2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

245 بازدید | 22 پست

سلام خانما امروز دو روز از موعدم گذشته رفتم ازمایش که بتا رو بالاتر از 1500زده بنظرتون خوبه؟ هیچ علایمی ندارم خیلی نگرانم

پارسال بارداری پوچ داشتم اونموقه هم علایم نداشتم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دیگه خداروشکر نگران نباش انشالله سالموصالح میاد بغلت

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عالی مبارک باشه عزیزم برا منم دعا کن امروز پریود شدم نابودم

ممنونم عزیزم اگه بدونی چقد دردسر کشیدم تا حامله شدم الانم نگرانم قلب تشکیل ب‌شه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
اره عزیزم خوبه مال من ۵ روز بعد موعد بیشتر از۱۵۰۰ بود

علایم چی داشتین؟ 

مباركه عزيزم نه ربطى به علايم نداره خيليا ندارن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
خوبه دیگه خداروشکر نگران نباش انشالله سالموصالح میاد بغلت

ممنون عزیزم

مباركه عزيزم نه ربطى به علايم نداره خيليا ندارن 

خدا کنه باور میکنی دیگه تحمل سقط ندارم

ممنونم عزیزم اگه بدونی چقد دردسر کشیدم تا حامله شدم الانم نگرانم قلب تشکیل ب‌شه

توکلت به خدا باشه انشالله همه چی خوب پیش میره از بارداریت لذت بب  استرس برا فندوق خوب نیست

منن28ماه منتظرم سالمیم ولی نمیشه دیگه خسته شدم ماه دیوه میرم برا ای وی اف هرچند اونم قطعی نیست

توکلت به خدا باشه انشالله همه چی خوب پیش میره از بارداریت لذت بب  استرس برا فندوق خوب نیست منن ...

عزیزم انشالله همین ماه بشی که دیگه نیاز به ای وی اف نباشه خدا به حق همین ماه محرم دامن همه مادرا سبز کنه

خدا کنه باور میکنی دیگه تحمل سقط ندارم

نه عزيزم خدانكنه بد به دلت راه نده ايشالله صداى قلبشو ميشنوى 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
نه عزيزم خدانكنه بد به دلت راه نده ايشالله صداى قلبشو ميشنوى 

انشالله عزیزم