2777
2789
عنوان

خیییییییلی ناراحتم

282 بازدید | 21 پست

خیییلی خیلی ناراحتم.با نامزدم بحثم شده.بهش میگم میری بیرون یا خونه این و اون یه بهم بگو همونطور ک من میگم.زنداداشش از مشهد اومده امروز گف فردا میام دنبالت..گفتم باشه حالا پاشده تنها رفته خونه اونا..گفتم میموتدی باهم میرفتیم..گوشیو روم قطع کردبعدشم خاموش کرد..میدونید چه کولی بازی دراورد ..گف خستم کردی..باحرفات کاری نکن بیشتر ازت بدم بیاد..منم خیلی مغرورم اتیششش گرفتم

مردا دوس ندارن آمار بدن

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پر و پای مرد زیاد نباید پیچید. چون اثر معکوس داره. یه جاهایی هم باید رهاش کنی. مخصوصا الان که از هم دورین. قانون بی تغییر نذار برا خودتون که حتما باید این کارو کنی اون کارو کنی. نامزدت تند رفته ولی خودتم بی تقصیر نیستی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تا این حد خب باید زنشو همراه کنه...کیف میده الان

قبول دارم من خودمم حساسم ولی بحث کردنم بی فایدس اینکه همش گیربدی چرا نگفتی کجایی کی میای بدترش میکنه لج میکنن بدتر

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍