2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

73 بازدید | 8 پست

پس فردا سالگرد ازدواجمه به شوهرم گفتم جمعه بیا دو تایی باشبم من و تو  , قبلش بهش گفته بودم بریم مسافرت گفت پول ندارم ، داشتیم تو خونه حرفذمیزدیم گفتم بیا بریم بیرون غذا بخوریم بیایم گفت خوصله بیرون رفتن ندارن یه جا اطراف تهران دارن اخر خفته ها با خانوادس میره اونجا اومد خونه میخواست بره دید تمایلی نذارم نرفت ، حرف شمال شد گفتم میای ویلا یکی از فامیلو بگیریم بریم قبول کرد زمگ زد به فامیلشون و قرار شد اگه کلید خواست بره ازش بگیره تا قطع کرد گفت مسافرت دو نفره حوصلم سر میره من چون ماهذعسل نرفتم و دم سالگردمه خیلی دوست داشتم دونفره برم یهو عصبانی شد که چرا همش میگم دو نفره و با من حوصلش سر میره و گفت انقدر تو زندگی برات خرج کردم که دیگه نباید توقع داشته باشم سالکردم برام کاری کنه من خیلی ناراحت شدم و با هم دعوامون شد و‌گفت هیچ‌کاری برام نمیکنه میگفت تو بی چشم و رویی گفتم خب خرج خونه وظیفه مرده بده ولی بابت اونم منت سرم گذاشت الانم قهر کرد رفت همون جایی که گفتم اطراف تهران دارن خانوادش اونجان ، حالا من تا اخر هفته تنهام روز سالگردمم پیشم نیست

عزیزم ناراحت نشو مردا زیاد حوصله ی رمانتیک بازی رو ندارن بعدشم تازه عروسی کردین هنوز اونقدر به هم وابسته نیستین حتمن شوهرت همیشه تو مسافرتا دور و برش شلوغه تنها رفتنو دوس نداره کاش قبول میکردی تو هم باهاش بری اونجا دوس داره قاطی خانوادش بشی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدشم مردا تشکر و تحسین رو خیلی دوس دارن سعی کن برا بعضی کارای حتی کوچیک ازش تشکر کنی میتونی بهش یع پیام عاشقونه بدی و ازش تشکر  کنی که برا زندگیتون تلاش میکنه وبهش بگو قدرشو میدونی و بهش افتخار میکنی صفات خوبشو یادآوری کن منظورم منت کشی نیست 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
عزیزم ناراحت نشو مردا زیاد حوصله ی رمانتیک بازی رو ندارن بعدشم تازه عروسی کردین هنوز اونقدر به هم وا ...

اخه با قهر رفت ، منم عصبانی بودم درکش نکردم و هی بهش غر زدم ، اخه با خانوادمم قهر کرده دو هفته است به خاطرش خونه مامانم نرفتم الان دیگه روم تمیشه خونه مامانمم برم حالا که تنهام

بزار چندساعت از رفتنش بگذره بعدا بهش پیام بده مردا وقتی عصبانی یا ناراحتن نباید زود بری پیششون نتیجه نمیده اگه فکر میکنی واقعا مقصری ازش معذرت بخواه با لج ولجبازی زندگی خراب میشه بعضی موقعا باید گذشت کرد صبور بود 

خواهش میکنم عزیزم ایشالله قشنگترین روزای زندگی برات اتفاق بیفته.اگه تونستی امشب زیارت عاشورا بخون آروم میشی