2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢😢😢😢

338 بازدید | 31 پست

دوس دارم برم هیئت اما اصلا حوصله ندارم، همش دلشوره دارم و نگرانم، هیچی آرومم نمیکنه، دوس داشتم از اول محرم زیارت عاشورا بخونم اما نتونستم حس میکنم لیاقتشو نداشتم، چقدر حس بدیه که فکر کنی نه خدا نه اهل بیت هیچ کدومشون دوست ندارن😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا همه بنده هاشو دوس داره حتی بدترینشو دلتو صاف کن ذهنتو پاک کن از فکرای بد نماز بخون جوری اروم میگیری که خودتم باورت نشه فقط فقط به خودش فکر کن اروم دل هاس تنها کسیه که وقتی باهاش درد دل میکنم اروم میگیرم فقط خودشو بخواه 

سلام عزیزم

وسوسه شیطانه +اراده ضعیف

هرکار اراده کنی میتونی عزیزم.

کافیه ک بخوای

هی ماتم بگیری انرژی هیچ کاری نخواهی داش

ولی اگ مثبت نگر و به رحمت خدا ایمان داشته باشی همه چی حله

پاشو وضو بگیر و بخون دیر نشده ک

التماس دعا

عزیزم خدا همه بنده هاشو دوس داره حتی بدترینشو دلتو صاف کن ذهنتو پاک کن از فکرای بد نماز بخون جوری ار ...

نمیشه، حتی نمازمو به زور میخونم که فقط رفع تکلیف بشه...

اینطوری نیست گل من

من تو یه حدیث خوندم که خداوند میفرماید:اگر بندگانم می دانستند که چقدر به بازگشتن آنها به سوی خودم مشتاقم،از شدت شوق می مردند و بند بند بدنشان از هم جدا می شد

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
سلام عزیزم وسوسه شیطانه +اراده ضعیف هرکار اراده کنی میتونی عزیزم. کافیه ک بخوای هی ماتم بگیری ان ...

کاش به همین راحتی بود، انقدر حس بدیه که حتی از جام نمیتونم پاشم چه برسه به این که....

اینطوری نیست گل من من تو یه حدیث خوندم که خداوند میفرماید:اگر بندگانم می دانستند که چقدر به بازگشتن ...

چی بگم خواهر؟ هر چی من میرم سمتش انگار خدا ازم فرار میکنه،،،،