2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تک بعدی نباش.فقط درس نخون برنامه های دانشگاه رو شرکت کن.من خودم به شخصه اجازه نمیدم هیچ مراسمی از دستم در بره😂😂😂تو دانشگاه ما دوشنبه بعداز ظهرا تایم فرهنگیه.هرچی برنامه فرهنگی هست تو اون تایمه بعد من ترم قبل فکر کنم فقط سه جلسه کلاس بعدازظهر دوشنبه رو رفتم😂😂اخه غیبتشم از طرف اموزش اوکی میشد استاد نمیتونست حذف کنه.خیلی خوش گذشت😂😂😂

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

اخی ترم یکی هستی عزیزم

عاقا یه سری توصیه من بکنم بهت 

اصلا استرس نداشته باش هیچ اتفاقی قرار نیس بیفته 

با هیچکس گرم نگیر اصلاعات نده

اگه قراره با چادر باشی تا اخر با چادر باش.

تحت تاثیر هیچکس تو دانشگاه نباش.

واینکه همون روز اول هم با ترم بالایی ها بحث نکنید وجبهه نگیرید،بعدا تجربه هاشون به دردتون میخوره

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
یه عالمه مممممممرسییی😍

یه عالمه فداااات

راستی قبولیت مباااارک😘😘

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
کلی مممرسییی

کلللی قربااانت😘😎