2777
2789
عنوان

حق با کدوممونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=68853820]آخ میدونی آدم حس میکنه داره ازش سوء استفاده میش [/QUOTE]

گلم خوب اگرم نباشه طرفت فکر میکنه تو داری از این راه حرف خودتو به کرسی میشونی،درضمن وقتی این مسایل همیشه باشه حتی تو قهر و ناراحتی یه روزی میبینی چقدر راحت تر مشکلات حل میشن و قهر ها کوتاه تر و دعواها کمتر میشن.

یه روز خوب میاد

[QUOTE= 68853820 ]آخ میدونی آدم حس میکنه داره ازش سوء استفاده میش [/QUOTE] ...

راس میگی عزیز 

ب قرآن تا الان قهرم کنم بخاد مانع نمیشم 

فقط دیشب برا اولین بار بود اونم از حرصم بعدشم ک اشتباه کردم منتشو کشیدم

بسیار آدم کینه ایی نمیخام باهمیم قهر کنیم  حرصم گرفت چون دیشبش دلش نمیخاس بدون شب بخیر خابید ا ...

با رفتار خودت باعث میشی بیشتر ناز کنه وقهرت طولانی تر بشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
راس میگی خریت کردم بعدش منت کشی کردم 

دورر از جونت ،ولی یه چیزیو یادت باشه برای هیچ چیز غیر مهم قهر نکن ولی وقتی حق باهاته و ناراحتیتو بیان کردی یکم دوری کن تا بدونه که کارش درست نبوده،با بخشیدن بیجا باعث میشیم دیگران واسه ناراحتیمون ارزش قائل نباشن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!