2777
2789
عنوان

تیغ زدن صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 4695 بازدید | 42 پست

منم حدودا 5-6 سال که ژیلت میزنم البته به جز پیشونی و پشت لب اونارو بند میزنم چون یخورده پر مو هستم خیلی بد میشه اگه اونارو هم ژیلت بزنم ولی بقیه قسمت های صورت ژیلت عالی بوده براش همیشه هم سعی میکنم از این ژیلت خوبا بگیرم و کم شدن جوش ها رو خودم تجربه کردم 

ولی بعدش فقط مرطوب کننده میزنم تا حالا نشده از گلاب هم استفاده کنم ولی الان تصمیم گرفتم از این به بعد بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر بعد اینکه گلاب به صورت ت میزنی میشوری بعد مرطوب کننده میزنی یا مستقیم رو گلاب مرطوب کننده می ...

نه گلاب که رو پوست خشک شد بعدش مرطوب کننده بزن عالیه 

ماییم و صراحت کهنه ی تازه شدن ....
چجوری ماسک سفیده تخمرغ و لیمو ترش درست میکنی؟

یه تخم مرغو میشکنی سفید رو از زرده جدا میکنی بعد با یه کم آبه لیمو ترشه تازه مخلوط میکنی و کاملا مخلوط میکنی بهد میمالی به کله صورت وقتی کاملا خشک شد و پوست سفته سفت شد میشوری؛وقتی ماسکو زدی نباید بخندی یا صحبت کنی

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
نمیدونم شاید.من دو سه هفته یکبار میزارم زودی هم بر میدارم.اما صورتم لک نشده فقط نازک شده

توی نور که دیده میشه بد نیست؟ من موهای صورتم بوره و کرکی و اصلا معلوم نیست فقط توی آفتاب مشخص میشه بازم طاقت نمیارم با ژیلت یا اپیلیدی بر میدارم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
توی نور که دیده میشه بد نیست؟ من موهای صورتم بوره و کرکی و اصلا معلوم نیست فقط توی آفتاب مشخص میشه ب ...

نه من خوشم میاد روی صورت موی بور و نازک باشه احساس میکنم لطیف تره😄

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اااییی جاننم ععزززییزززم 😅😅😅😍😍😍😍

البته خیلی از هالیوودیا هم که موی صورت و دستشون بوره اصلا اصلاح نمیکنن و از جلو که نشون میدن توی نور کاملا کرکا مشخصه

با امضاتم شدیدا موافقم🌹🌹🌹🌹💖💖💖